Smerfetka94
Fanka BB :)
O zesz kurde. Krechę miałaś widocznaMój test był chyba jakiś lipny, niestety 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O zesz kurde. Krechę miałaś widocznaMój test był chyba jakiś lipny, niestety 1dc
Ja nie testuje wcześniej noz 7 dni opóźnienia w miesiączce już tyle cieni cienia widziałam, że nawet nie kupuję testów, bo robie odrazuJa też nie mogę mieć bo robię haha xD na ten cykl zostały mi 3
Mnie w cyklu udanym piersi bolaly kilka dni po owulacji juz. Ale same sutki na początku, to mnie zastanawiało bo zawsze kilka dni przed @ dopiero zaczynały mnie boleć piersi po bokachU mnie do rozpoczęcia cyklu zostały 2 dni, dzisiaj piersi zaczęły boleć. Dziwnie bo zawsze bolą mnie kilka dni po owulacji ,więc teraz już powinno być po bólu , a nie ze dopiero się rozpoczyna . Mam nadzieję ,że to jednak ciąża . A czy któraś z Was, które już zaciążyły zauważyła zmiany w piersiach w cyklu zaciazonym i tym nieudanym? Cały czas mi spokoju te cycki nie dają
Raczej nie, ale w pierwszej ciąży też kolor brodawek nie uległ zmianieZmienił Ci się kolor brodawek? To częsty objaw ciąży, stają się wtedy ciemniejsze
Ja mam tak że czasem 2,3 dni zaczynają boleć mnie piersi przed @dlatego ja bólem piersi się nie sugeruje bo u mnie naprawdę to różnie z tym jest czasem bolą od owulacji czasem w ogóle nie bola a czasem tak jak pisałam nawet 2 dni przed @ zaczynają boleć ale życzę Ci żeby u Ciebie zwiastowało to ciążęU mnie do rozpoczęcia cyklu zostały 2 dni, dzisiaj piersi zaczęły boleć. Dziwnie bo zawsze bolą mnie kilka dni po owulacji ,więc teraz już powinno być po bólu , a nie ze dopiero się rozpoczyna . Mam nadzieję ,że to jednak ciąża . A czy któraś z Was, które już zaciążyły zauważyła zmiany w piersiach w cyklu zaciazonym i tym nieudanym? Cały czas mi spokoju te cycki nie dają
W poprzednim cyklu cycki zaczęły mnie boleć już 2 dni po skończonej @teraz mam 15 dc i nic.. flaki , ale każda z nas jest inna, jeśli wcześniej tak nie miałaś to może akurat to ciążaJa mam tak że czasem 2,3 dni zaczynają boleć mnie piersi przed @dlatego ja bólem piersi się nie sugeruje bo u mnie naprawdę to różnie z tym jest czasem bolą od owulacji czasem w ogóle nie bola a czasem tak jak pisałam nawet 2 dni przed @ zaczynają boleć ale życzę Ci żeby u Ciebie zwiastowało to ciążę
A masz jakiś kontakt do niej? Jaki adres?Dr Grewling-Szmit