reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ale mam kurde taki sam 20 :/
Mówię babce w aptece że chce czuły to dała pierwszy lepszy.. Eh
Ja robiłam wczoraj i dzisiaj jeden o czułości 10 drugi o czułości 25. I grubsza, bardziej widoczna kreska wyszła na tym o czułości 25. Załączyłam zdjęcie z dzisiaj pare postów dalej jak chcesz zobaczyć. Także wydaje mi się że tez zależy jakiej firmy jest test 🤔

Ale mam kurde taki sam 20 :/
Mówię babce w aptece że chce czuły to dała pierwszy lepszy.. Eh
Ponoć to nie ma znaczenia nie raz słyszałam że te 10ml nie wychodziły a 25 tak. Kup może ten Clearblue pisały dziewczyny że są dobre.
U mnie @ za dwa tygodnie. Tak jak pisałam nie liczę na ten cykl a za Was trzymam kciuki.

Ja też nie wytrzymalam i też zrobiłam hahah [emoji28]
Ja po prostu nie mogę mieć testów w domu [emoji28][emoji28]
Nie ma szans niestety... Na zdjęciu sama nie widzę
20200929_102545.jpeg

EDIT : na dole test owu jakby co [emoji28]

reklama
Ja też nie wytrzymalam i też zrobiłam hahah [emoji28]
Ja po prostu nie mogę mieć testów w domu [emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1181995
EDIT : na dole test owu jakby co [emoji28]
Na drugim widzę kreskę. Ja mam z 15 testów w domu różnych firm, bo albo gratis dostałam, albo kupiłam, albo dostałam w spadku po kumepli co zaciążyła i mnie nie korcą. Chyba jestem jakaś inna😆

Do góry