ty po owu czy przed MJa dziś 22 dc , ale zrobiłam sobie jeden żeby zobaczyć jak wyjdzie takie hobby [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1180566
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Czy Wy tez macie uderzenia gorąca? 11dpo i normalnie od wczoraj płonę [emoji91] [emoji91] [emoji91] jest mi mega ciepła a za chwilą przychodzi fala gorąca i tak na zmianę. Aż mi duszno mimo, że pracuje pod klimatyzacją akurat...
Po [emoji4]
ty po owu czy przed M
Kuzwa albo te testy są do dupy [emoji17][emoji17]
Ej a u mnie 2dc [emoji2955] chyba nie powinno być tej kreski ..Zobacz załącznik 1180605
młoda1994
Takie kreski mogą wychodzić przez cala pierwsza fazę cyklu. Ten test jest negatywny. Nie które mają takie kreski a nie które nie mają nic i dopiero z czasem jest peak lh a nie które mają tak jak ty a pewnego dnia mocny pozytyw. Nie przejmuj się ta kreska.Ej a u mnie 2dc [emoji2955] chyba nie powinno być tej kreski ..Zobacz załącznik 1180605
Już się zeschizowalam że ze mną coś nie tak
Wiem , że ma być taka jak kontrolna lub nawet mocniejsza , tylko nigdy właśnie nie miałam tej kreski tak wcześnie.
A mam pytanie polecacie jakieś badania zrobić z krwi na tym etapie cyklu? Coś zbadać ?
Wiem , że ma być taka jak kontrolna lub nawet mocniejsza , tylko nigdy właśnie nie miałam tej kreski tak wcześnie.
A mam pytanie polecacie jakieś badania zrobić z krwi na tym etapie cyklu? Coś zbadać ?
Załączniki
Robiłaś ten test ??Czy Wy tez macie uderzenia gorąca? 11dpo i normalnie od wczoraj płonę [emoji91] [emoji91] [emoji91] jest mi mega ciepła a za chwilą przychodzi fala gorąca i tak na zmianę. Aż mi duszno mimo, że pracuje pod klimatyzacją akurat...
Mimi94
Rano i na początku myślałam, że biel ale jak go rozwaliłam bo mi szybka przeszkadzała to coś jakby było... No i owulacyjne mam jakoś dziwnie ciemne... Dziś kupiłam znowu 3 testyRobiłaś ten test ??
Załączniki
reklama
Magd.a
Już się zeschizowalam że ze mną coś nie tak [emoji33][emoji33]
Wiem , że ma być taka jak kontrolna lub nawet mocniejsza , tylko nigdy właśnie nie miałam tej kreski [emoji2955] tak wcześnie.
I (2-4dc)
-mocz bad. ogólne
-OB
-glukoza
-ALT
-AST
-kreatynina
-białko całkowite
-FSH
-LH
-estradiol
-progesteron