no cień różowy jest nie szary więc oby obuRano i na początku myślałam, że biel ale jak go rozwaliłam bo mi szybka przeszkadzała to coś jakby było... No i owulacyjne mam jakoś dziwnie ciemne... Dziś kupiłam znowu 3 testy
reklama
dziękujęI (2-4dc)
-mocz bad. ogólne
-OB
-glukoza
-ALT
-AST
-kreatynina
-białko całkowite
-FSH
-LH
-estradiol
-progesteron
-prolaktyna
-DHEAS
-androstendion
-testosteron wolny
-17-OH progesteron
Mimi94
Fanka BB :)
Daj Boze...no cień różowy jest nie szary więc oby obu
A jakiej czułości test ?
Daj Boze... [emoji120]
Ludmi_mom
Cześć, dziewczyny, dawno mnie tu nie było, no ale. Chcę wam coś powiedzieć, bo normalnie zdębiałam. Pierwszy raz w życiu postanowiłam robić sobie testy owulacyjne w tym cyklu. Zaczęłam gdzieś 11 dnia. Owu powinna była być w 14-15 dniu, tak wychodziło z poprzednich cykli. No i robiłam chyba 4 dni pod rząd i nic. Akurat też nie było czasu na seks, początek roku szkolnego nas przetłoczył, codziennie rano pobudka, dodatkowe zajęcia dziecka, lekcje do późna i inne takie.... No i spisałam ten cykl na straty, uznałam, że pewnie bezowulacyjny czy coś. I nagle dziś, w 17 dniu cyklu poszłam se siku w środku dnia, wcześniej piłam normalnie, nie wstrzymywałam się, jak tam zalecają w ulotce, i myślę, a niech tam, zrobię jeszcze jeden, z ciekawości. I wyobraźcie sobie, wyszedł pozytywny. I teraz już nie wiem, czy wierzyć temu testowi, czy on może się mylić? U mnie zdarzają się przesunięcia cyklu czasem nawet o 4 dni, więc teoretycznie ta owulacja jest możliwa, ale strasznie się zdziwiłam, bo jajniki mnie już kłuły wcześniej i gdybym miała bez testów obliczać, kiedy miałam owu, to powiedziałabym, że dwa dni temu.
Jeśli jednak testy mówią prawdę, to wniosek z tergo taki: a) nie sugerować się aplikacjami, bo nie zawsze to się zgadza b) nie sugerować się objawami, bo mogą być mylące.
Taka nauczka, a jestem już stara i wydawało mi się, że całkiem mądra
Jeśli jednak testy mówią prawdę, to wniosek z tergo taki: a) nie sugerować się aplikacjami, bo nie zawsze to się zgadza b) nie sugerować się objawami, bo mogą być mylące.
Taka nauczka, a jestem już stara i wydawało mi się, że całkiem mądra
młoda1994
Tak możesz zbadac lh fsh PRL estradiol SHBG testosteron androstendion dhea AMH tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg wit d3 wit b12Już się zeschizowalam że ze mną coś nie tak [emoji33][emoji33]
Wiem , że ma być taka jak kontrolna lub nawet mocniejsza , tylko nigdy właśnie nie miałam tej kreski [emoji2955] tak wcześnie.
A mam pytanie polecacie jakieś badania zrobić z krwi na tym etapie cyklu? Coś zbadać ?
Mimi94
Niby 10 ale jakiś taki lichy był... Bobo test niebieski strumieniowy.... Nie polecemA jakiej czułości test ?
Anio0lek
Też tak miałam, po owu temperatura mi tak skakałaCzy Wy tez macie uderzenia gorąca? 11dpo i normalnie od wczoraj płonę [emoji91] [emoji91] [emoji91] jest mi mega ciepła a za chwilą przychodzi fala gorąca i tak na zmianę. Aż mi duszno mimo, że pracuje pod klimatyzacją akurat...
młoda1994
Laski mam dzisiaj 10dpo i boli mnie lewy jajnik (on też mnie bolał w dniu owu 15dc). Temperatura utrzymuje się nadal na wysokim poziomie ale to normalne. Okres przewidywany na 1.10 (czwartek) ewentualnie na 2.10(piatek)
Czy ten ból jajnika jest normalny. Pierwszy raz coś takiego. Żadnych plamien krwawień nie mam nic mi nie dolega prócz właśnie tego lewego jajnika.
Czy ten ból jajnika jest normalny. Pierwszy raz coś takiego. Żadnych plamien krwawień nie mam nic mi nie dolega prócz właśnie tego lewego jajnika.
reklama
mi przy staraniach z synem to się nie sprawdzało... 2 dni przed @ zawsze temp spadła.Laski mam dzisiaj 10dpo i boli mnie lewy jajnik (on też mnie bolał w dniu owu 15dc). Temperatura utrzymuje się nadal na wysokim poziomie ale to normalne. Okres przewidywany na 1.10 (czwartek) ewentualnie na 2.10(piatek)
Czy ten ból jajnika jest normalny. Pierwszy raz coś takiego. Żadnych plamien krwawień nie mam nic mi nie dolega prócz właśnie tego lewego jajnika. Zobacz załącznik 1180633