reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki ☺️🤗

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki ☺️🤗
kciukam ✊🏼✊🏼

Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki ☺🤗
Wiem co czujesz ja brałam w tym miesiącu pierwszy raz aromka i urosło jedno jajko na prawym jajniku więc nie ma co się na zapas martwić. dziś już jestem po 3 monitoringu. Ja podczas brania tego leku byłam strasznie rozchwiana emocjonalnie raz się śmiałam raz płakałam... A Ty jak to znosisz?
Mnie jajniki bolą do dziś dnia.. Ale dziś pytałam o to lekarza i powiedział że to normalne bo rozlał się płyn który teraz podrażnia wszystko.

Te lekarke ktora mowila ze moge miec pozamaciczna powinni wykopac z roboty!
Boze, dziewczyny, ile stresu i lez mialam. A beta urosla prawidlowo, w macicy prawidlowo zagniezdzony pecherzyk. Ciaza mlodsza niz myslalam.
Jajniki zdrowe, wszystko ok.
przeważnie ciąża na początku ciąży jest młodsza do 2 tygodni nawet a w połowie wszystko wraca na swoje miejsce ;p

reklama
Do góry