Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki
reklama
kciukamHej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki
coca
Fanka BB :)
dołączam, 2dcooo to my razem jesteśmy na tym samym dniu cyklu fajnie tak
patka94 no i super
Te lekarke ktora mowila ze moge miec pozamaciczna powinni wykopac z roboty!
Boze, dziewczyny, ile stresu i lez mialam. A beta urosla prawidlowo, w macicy prawidlowo zagniezdzony pecherzyk. Ciaza mlodsza niz myslalam.
Jajniki zdrowe, wszystko ok.
Boze, dziewczyny, ile stresu i lez mialam. A beta urosla prawidlowo, w macicy prawidlowo zagniezdzony pecherzyk. Ciaza mlodsza niz myslalam.
Wiem co czujesz ja brałam w tym miesiącu pierwszy raz aromka i urosło jedno jajko na prawym jajniku więc nie ma co się na zapas martwić. dziś już jestem po 3 monitoringu. Ja podczas brania tego leku byłam strasznie rozchwiana emocjonalnie raz się śmiałam raz płakałam... A Ty jak to znosisz?Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam monitoring trochę się denerwuje, jestem po pierwszej kuracji clo zobaczymy co z tego będzie.. Jeśli żadne jajo nie uroslo to zwiększy mi dawkę.. Dzisiaj 11dc powinnam być jutro albo w ndz ale niestety to weekend i muszę iść dzisiaj bo w pn może być za późno. Jak brałam tabletki czułam że jajniki dają troszkę o sobie znać, teraz cisza odkąd nie biorę.. Ciekawa jestem czy coś pomogły, trzymajcie kciuki ☺
Mnie jajniki bolą do dziś dnia.. Ale dziś pytałam o to lekarza i powiedział że to normalne bo rozlał się płyn który teraz podrażnia wszystko.
ooo w ty jak tam ? Jakieś wspomagacze w tym cyklu?dołączam, 2dc
przeważnie ciąża na początku ciąży jest młodsza do 2 tygodni nawet a w połowie wszystko wraca na swoje miejsce ;pTe lekarke ktora mowila ze moge miec pozamaciczna powinni wykopac z roboty!
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Ja biorę 4 albo 6 kapsułek , teraz im bliżej owu to będę brać 6.Ile bierzecie tego wiesiołka dziennie ?