Mimi94
Fanka BB :)
Ale nie zwiastowało to ciąży??Też tak miałam, po owu temperatura mi tak skakała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie zwiastowało to ciąży??Też tak miałam, po owu temperatura mi tak skakała
Ja je mam i jestem zadowolona [emoji16]Dziewczyny właśnie przyszły mi testy owulacyjne . Oczywiście miały być takie jak z pierwszego zdjęcia, A przyszły inne " David " . Czy któraś z Was miała je ? Te " David " oczywiście [emoji28]Zobacz załącznik 1180539Zobacz załącznik 1180540
Bo temperatura ogólnie powinna spaść przed @ albo już w trakcie a jak spadła a okresu nie ma to może oznaczać zagniezdzenie i trzeba dalej mierzyć temperaturę czy wskoczy znowu na właściwe tory. Ja mierze temperaturę bo chciałam sprawdzić czy pokryje mi się owu z testami owu i się pokryła test owu pozytyw w 14 dc w 15dc owu ból owulacyjny i wzrost temperatury. A teraz mierze już z przyzwyczajenia. Otwieram oczy i od razu termometr w rękę[emoji1787]mi przy staraniach z synem to się nie sprawdzało... 2 dni przed @ zawsze temp spadła.
Ja je mam. Jestem mega zadowolona.Dziewczyny właśnie przyszły mi testy owulacyjne . Oczywiście miały być takie jak z pierwszego zdjęcia, A przyszły inne " David " . Czy któraś z Was miała je ? Te " David " oczywiście [emoji28]Zobacz załącznik 1180539Zobacz załącznik 1180540
Niestety nie...Ale nie zwiastowało to ciąży??
Przykro mi..Mi teraz spadła dzień przed @
Niestety nie...
Laski mam dzisiaj 10dpo i boli mnie lewy jajnik (on też mnie bolał w dniu owu 15dc). Temperatura utrzymuje się nadal na wysokim poziomie ale to normalne. Okres przewidywany na 1.10 (czwartek) ewentualnie na 2.10(piatek)
Czy ten ból jajnika jest normalny. Pierwszy raz coś takiego. Żadnych plamien krwawień nie mam nic mi nie dolega prócz właśnie tego lewego jajnika. Zobacz załącznik 1180633
Dziękuję [emoji4]Normalne
U mnie zawsze była kreska. Nie ważne który dzień cyklu przy owu zmieniała się tylko na pozytywną drugą.Ej a u mnie 2dc [emoji2955] chyba nie powinno być tej kreski ..Zobacz załącznik 1180605
U mnie tez ale straszne bladziocha czasem nawet ledwo widoczne, z czasem ciemniały i nagle były ciemniejsze niż kontrolnaU mnie zawsze była kreska. Nie ważne który dzień cyklu przy owu zmieniała się tylko na pozytywną drugą.