Ja czuję się dobrze po tym leku, jedynie co to bardzo mnie wysypało, wypryski mam jak przed @, jajniki bardzo delikatnie pobolewaly podczas brania, już dwa dni nie biorę i cisza, nie bola nic.. Ale do owulacji mam jeszcze trochę czasu ja mam cykle zwykle 30 dniowe (rzadziej 28,) super ze ci pomógł może i u mnie coś się ruszyło.. Oby bylo chociaż jednoWiem co czujesz ja brałam w tym miesiącu pierwszy raz aromka i urosło jedno jajko na prawym jajniku więc nie ma co się na zapas martwić. dziś już jestem po 3 monitoringu. Ja podczas brania tego leku byłam strasznie rozchwiana emocjonalnie raz się śmiałam raz płakałam... A Ty jak to znosisz?
Mnie jajniki bolą do dziś dnia.. Ale dziś pytałam o to lekarza i powiedział że to normalne bo rozlał się płyn który teraz podrażnia wszystko.
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja brałam 6 do owu.Ja biorę 4 albo 6 kapsułek , teraz im bliżej owu to będę brać 6.
Sherlook
O to mnie pocieszyłaś, bo mnie też bolą i już myślałam, że to torbiele.Wiem co czujesz ja brałam w tym miesiącu pierwszy raz aromka i urosło jedno jajko na prawym jajniku więc nie ma co się na zapas martwić. dziś już jestem po 3 monitoringu. Ja podczas brania tego leku byłam strasznie rozchwiana emocjonalnie raz się śmiałam raz płakałam... A Ty jak to znosisz?
Mnie jajniki bolą do dziś dnia.. Ale dziś pytałam o to lekarza i powiedział że to normalne bo rozlał się płyn który teraz podrażnia wszystko.
coca
poza witaminami i wiesiołkiem nic, za wcześnie na grubsze działaooo w ty jak tam ? Jakieś wspomagacze w tym cyklu?
coca
brałam 2x2 tab, teraz będę brała 2x3 tab.Ile bierzecie tego wiesiołka dziennie ?
pannadziewanna
Hej działacie już? Mamy podobny cykl u mnie owu wypada tak ok 30.09. robisz testy owu?Ja biorę 4 albo 6 kapsułek , teraz im bliżej owu to będę brać 6.
mi przyszły te ci ty masz , nie próbowałam ich jeszcze ... Będę działać na razie mam 2dc.Dziewczyny właśnie przyszły mi testy owulacyjne . Oczywiście miały być takie jak z pierwszego zdjęcia, A przyszły inne " David " . Czy któraś z Was miała je ? Te " David " oczywiście [emoji28]Zobacz załącznik 1180539Zobacz załącznik 1180540
reklama
Ja dziś 22 dc , ale zrobiłam sobie jeden żeby zobaczyć jak wyjdzie takie hobby [emoji23][emoji23][emoji23]
mi przyszły te ci ty masz , nie próbowałam ich jeszcze ... Będę działać na razie mam 2dc.