reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mi na połówce 25 TSH skoczyło odrobinę ;) Więc wprowadzono mi połówkę 75 i jest już w porządku do starań: 1,9. Tylko zaznaczam, że nie mam ani hashimoto, ani niedoczynności, po prostu odrobinę musiałam zbić do starań i ciąży z poziomu TSH 3,15
Ja tsh mam w normie ale na usg wyszła mała objętość tarczycy

A czy plamienie implantacyjne może być tak delikatne że tylko na wkladce higienicznej dosłownie kilka planem brązowych? Coś takiego dzisiaj miałam czyli 7/8 dni od owulacji i tak pomyślałam że to może to... Chociaż szanse małe
Plamienie u każdej wygląda inaczej.
Mnie np zalał różowy śluz, leciałam do toalety bo tak się ze mnie lało. I była to jednorazowa sytuacja

No oczywiście , że musi 😊 testy owu robisz ?
W tym miesiącu nie chce robić bo się wtedy nakręcam nakręcam że teraz albo teraz albo jutro i wychodzi z tego takie napięcie -dzialanie wg testów .. więc postawiłam w tym mc na spontaniczne zbliżenia ale za to jak najczęściej :p idę do fryzjera w poniedziałek żeby feromonów było więcej i niech działają 😅😅

Ja 180 cm wzrostu [emoji28] Mi endo powiedziała że jeżeli planuję ciążę w najbliższym czasie to muszę podjąć leczenie, jeżeli nie to nie muszę. No i tak 2 tygodnie bralam eutyrox 25 a od połowy czerwca 50. Po miesiącu miałam tsh 1,17 [emoji6]

reklama
Pamiętajcie że badania genetyczne są za free po chociaż 2 poronieniach wystraszy wziąść skierowanie od gina.
Też jestem po 3 poronieniach i mnie gin tak wysłała ale to było 6 lat temu :) ale zapewne dalej są za free i warto się umówić i zrobić.
Wtedy macie tam z partnerem, mężem konsultacje :)

Do góry