reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Kiedyś mi dziewczyny pisały, że okres może być od 11 do 16 dni po owu. Ale 7 to chyba nie. Może to plamienie implantacyjneJest możliwe dostać okres tydzień po owulacji potwierdzonej na USG przy dobrym progesteronie? w 1 dc miałam się umowic na histeroskopie i nie wiem co robić, czy to okres czy plamienie jakies
Dzej.zi
Właśnie umowilam wizyte też na 7.10 na 13:50 [emoji85] dzis bede ogarniać też wizyte u endokrynologa
jestem w takiej samej sytuacji tylko u mnie w dzień bety dwa testy negatywne a beta 19,8 dopiero po 2 dniach blada kreska druga na teście. Ja nie powtarzam nic i nic już nie robię tylko czekam do wizyty mam 7.10 to będzie 8 tydzień.
Ancka
A u mnie 2dc ,jeszcze się okres nie skończył a mąż mi mówi że już wydzielam jakieś feromony bo go ciągnie do mnie
Gigi Tg
Ja też tak miałam tylko że w 10 tc dowiedziałam się że serduszko przestało bić a 3 ciąża obumarła + - 2tyg wcześniej i może by się wszystko skończyło wcześniej ale od początku byłam na podtrzymaniu i to mnie trzymało . Plamień dostałam dzień przed kolejną wizytą u gin. Pojechałam na SOR , 2 dni później miałam zabiegMój gin (akurat był na oddziale) od razu zapytał czy dalej bolą mnie piersi a ja że jakiś tydzień już nie. Wtedy nie wiedziałam że to zły znak .Wiem co czujesz przeszłam przez to samo tylko w 11tyg obumarcie... Przez całe 11tyg żądny plamień i w sumie dużo objawow nie było poza piersiami sikaniem i jedzeniem często... Po przyjściu ze sklepu zobaczyłam krew nie plamienie to od razu na IP i że płód obumiera brak akcji serca z 2 tyg wcześniej.. A 3 dni później miałam mieć druga wizytę bo dowiedziałam się o ciąży w 7tyg dopiero. W sumie dobrze ze pojechałam na IP i tam wszystko poszło odrazu tabletki i oczyściłam się sama aż lekarz nie wyjął mojej fasoleczki wielkości śliwki wegierki bo jakbym miała dowiedzieć się na wizycie go gorzej bym to przeżyła chyba sama już nie wiem... Tez tak myślę że nie jest dane bycie mi matka choć uwielbiam dzieci (mówią że mogłabym zostać przedszkolanka bo tak dzieci do mnie lgna) eh... @opozniona 7 dzień poczekam jeszcze trochę i wykonam ponownie test.. Chodź wczoraj na noc bolało mnie podbrzusze myślę ochooo idzie @ niespodzianka rano będzie a tu nic i tak teraz siedzę w pracy i też coś pobolewa...
Dziewczyny współczuję straty mojej przyjaciółce dzieciątko umarło w 25 tc źle się czuła i poszła do gina i jej powiedział że wszystko ok, dwa dni później bardzo się źle czuła , dostała gorączki i się okazało że już kilka dni płod jest martwy. Płakałam razem z nią na szczęście za niedługo zaszła w ciążę i wszystko bylo ok
AnnaŻet
Oby w razie co się umowie na te histeroskopie... I najwyżej przed pójdę na betęKiedyś mi dziewczyny pisały, że okres może być od 11 do 16 dni po owu. Ale 7 to chyba nie. Może to plamienie implantacyjne
K
Katijah
Gość
KciukiByłam dziś na USG i wszystko wygląda ładnie ciało żółte jest, płyn jest ,endometrium wygląda progesteronowo. Pan doktor jest dobrej myśli przepisał mi luteine dopochwowo i 3 października mam iść na bete trzymajcie kciuki!!
reklama
Aliseek
Zaangażowana w BB
to dasz znać pierwsza bo ja mam na 19:00Właśnie umowilam wizyte też na 7.10 na 13:50 [emoji85] dzis bede ogarniać też wizyte u endokrynologa