reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Myślę że też działają takie zwykłe, ale często trzeba się wpatrywać albo domyślać czy to pozytyw czy nie 🙊
no ja w sumie robię sobie jeszcze dzień/dwa po takim już jak uznam, ze mam pozytyw 🤣 i jak jaśnieje to już mniej więcej wiem jaka kreska to u mnie pozytyw. Chociaż uważam osobiście ze u każdej będzie to troszkę innej intensywności kreska. Wiec kwestia znowuż obserwacji własnego organizmu 😁 ale to tylko moje zdanie 😁

reklama
Mi w zeszłym roku pokazał peak lh w czerwcu w 24dc a kreska testowa była jaśniejsza niż kontrolna a zaszłam w ciążę wtedy więc nie sugerować się tymi kreskami. W tych testach kreski są nie ważne. Od tego jest to urządzenie. Gdyby miało się patrzeć na te kreski to u mnie test na 100% negatyw a buzka się pokazała.

Ja mam komputer, ktory mi pokazuje Kiedy testowac.. zachowuje wszelkie info. Myslalam, nad tymi co pokazuje buzki ale nie jestem przekonana do testow owu :D jak mi sie uda to oddaje ten komputer z ciazowymi wirusami :) Niech wedruje [emoji23]

no ja w sumie robię sobie jeszcze dzień/dwa po takim już jak uznam, ze mam pozytyw 🤣 i jak jaśnieje to już mniej więcej wiem jaka kreska to u mnie pozytyw. Chociaż uważam osobiście ze u każdej będzie to troszkę innej intensywności kreska. Wiec kwestia znowuż obserwacji własnego organizmu 😁 ale to tylko moje zdanie 😁
Ja też myślałam, że jak kreska to pozytyw. No ale ten cykl jednak mi uświadomił, że u mnie jednak kreska powinna być dużo ciemniejsza niż kontrolna. Drugi miesiąc robiłam testy owulacyjne i w tamtym była prawie taka sama, a w tym kilka odcieni ciemniejsza. Nie miałam wątpliwości że w tym był pik. Ale każda z nas ma inaczej. Ja się naczytałam, że wystarczy że kreska jest ciemna i potem jaśnieje. I w tamtym cyklu się cieszyłam, że taka jest. Jak w tym zrobiłam, to był ogromny SZOK, że może być bardzo bardzo ciemna.

Ja mam komputer, ktory mi pokazuje Kiedy testowac.. zachowuje wszelkie info. Myslalam, nad tymi co pokazuje buzki ale nie jestem przekonana do testow owu :D jak mi sie uda to oddaje ten komputer z ciazowymi wirusami :) Niech wedruje [emoji23]
Aaaa
Ja myślałam że gadasz o tym co ja [emoji1787][emoji1787] czyli żeśmy się nie dogadały [emoji85] ale teraz już zrozumiałam.

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja póki co używam tych z allegro od tego cyklu i miałam kreskę testowa ciemniejsza od kontrolnej, więc mi się sprawdziły. Owu wskazana przez testy pokryła się z tą w apce [emoji106]
No trudno w piątek mają mi dojść te z allegro i zobaczymy jak się sprawdzą u mnie [emoji2368] będę najwyżej robić 2x dziennie bo zamówiłam aż 50 szt [emoji23][emoji23][emoji23]
UJ jak szaleć to szaleć , tylko najpierw musi mi @ przyjść...
Jutro już 36dc i cisza...
Śluz mam też kremowy , ale ja chyba zawsze mam taki przed @ i po @ i ciągle [emoji2356]

Dogadalam sie w szpitalu, jutro zrobia mi bete i usg. Oszaleje do jutra dziewczyny :(
Ale ani mnie nic nie boli, ani nie mam plamien, zadnych czynnikow ktore zwiekszaja pozamaciczna tez nie mam wiec nie moge zrozumiec dlaczego mialabym miec pozamaciczna :(
W poprzednia ciaze bez problemu zaszlam, pecherzyk byl w macicy, tyle ze pusty.
Ech jeszcze w tym szpitalu czlowiek nie ma co robic tylko mysli non stop.

reklama
Witam się w 1dc i mam pytanie do osób, które miały jako tako monitorowane cykle u gina. Ponieważ moja ginekolog przyjmuje w 2 dni w tygodniu mam umówione wizyty na 7dc (miało być koło 10dc, to jest najbliższy możliwy termin) i 20dc (miało być 10 dni później). Ostatnio owu miałam ok. 17dc, kalendarzyki prognozują na 15-17dc. Czy umówić jeszcze wizytę pośrednia? Jeśli tak, to kiedy byście sugerowały?

Do góry