reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zależy ile ma plemników i jaka ruchliwość.
Ale ważne jest to, co powiedział lekarz.
Lekarz mojego partnera powiedział, że ciąża naturalna możliwa, a ma gorsze wyniki niz wszystkie wyniki partnerów użytkowniczek z tego forum [emoji85]
Koleżanka wyżej wstawiła wyniki męża jak byś mogła to zerknij.

reklama
Ja naprawdę widzę i to że nie każda tu coś widzi nie znaczy że nie ma tym bardziej że na zdjęciu ująć te blada kreski jest ciężko. Moich tez tu mało kto widział A jestem w końcu 8 tc. Ja trzymam kciuki i liczę że za 2 dni nie będziesz mieć już wątpliwości, oby tak było!♥️
Ja też widzę ☺️☺️!!!!!

Dzięki @młoda1994, doczytałam.

Maz ma 100 mln plemników w ejakulacie (norma 39) - ponad dwa razy powyżej normy.
Do tego ruchliwość około 40% (norma powyżej 32%) więc też spoko.
Morfologia 2% jest poniżej normy, ale 2% ze 100 mln to 2 mln zdrowych, silnych i szybkich plemników [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jak dla mnie spoko [emoji123]

Maz niech nie przegrzewa jajek, unika plastiku, dba o zdrowa dietę, i nadal niech bierze suple. Polecam Akademie płodności plodnobook męski.

Pomidory i czarnuszka, nie za dużo mięsa, ale dużo ryb i suplementacja Omega 3. Jak ma nadwagę to najwyższy czas na siłkę i trochę sportu.

Poszłabym do urologa sprawdzić jajka pod usg i wykluczyć żylaki, do tego może podstawowe badanie hormonów. Jak już się robi badanie nasienia to powinno się z usg i hormonami połączyć.

Dzięki @młoda1994, doczytałam.

Maz ma 100 mln plemników w ejakulacie (norma 39) - ponad dwa razy powyżej normy.
Do tego ruchliwość około 40% (norma powyżej 32%) więc też spoko.
Morfologia 2% jest poniżej normy, ale 2% ze 100 mln to 2 mln zdrowych, silnych i szybkich plemników [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jak dla mnie spoko [emoji123]

Maz niech nie przegrzewa jajek, unika plastiku, dba o zdrowa dietę, i nadal niech bierze suple. Polecam Akademie płodności plodnobook męski.

Pomidory i czarnuszka, nie za dużo mięsa, ale dużo ryb i suplementacja Omega 3. Jak ma nadwagę to najwyższy czas na siłkę i trochę sportu.

Poszłabym do urologa sprawdzić jajka pod usg i wykluczyć żylaki, do tego może podstawowe badanie hormonów. Jak już się robi badanie nasienia to powinno się z usg i hormonami połączyć.
Dzięki ❤️ super informacje 💪 idzie w pt do Androloga i zobaczymy co on powie. Właśnie planujemy oboje zrobić sobie pakiet hormonów

Dziewczyny z pięknymi betami gratulacje 😍 oby dalej rosły i fasolki się pięknie rozwijały 😍 u mnie dziś 21 dc ( cykle 27-28 dniowe) i od 2 dni odczuwam takie zmęczenie ze ledwo funkcjonuje 🤦🏼‍♀️ Od wczoraj co jakiś czas czuje szczypanie sutków a dziś zaczęły bolec piersi po bokach... no i jeszcze dziwne uczucie w podbrzuszu takie jest napęczniałe i ciągnące jajniki.... no i cały czas mi zimnoo normalnie non stop mam dreszcze🙈 a przed chwila wpierdzielilam prawie całe opakowanie chipsów, bo znalazłam w szafce choć wcale za chipsami szczególnie nie przepadam i tak coś mnie tknęło ze może jednak to jakieś objawy🤔🤔 a z drugiej strony staram się sprowadzić na ziemie, ze to chyba za szybko na jakieś objawy... no i jakoś ciężko mi uwierzyć żeby od razu po biochemicznej się udało. Ehhh zwariowac można 🙈

reklama
Do góry