reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Super!!!!!!!

Super!!!!
To będziemy razem na wizyty chodzić 😁 mi gin kazał za tydzień powtórzyć i wtedy sie z nim skontaktować :) ale beta korzystna wiec jestem dobrej myśli 😘

Ale sie ciesze, ze Tobie też się udało :)
Ja planowałam jakoś 17.10 iść dopiero, żeby było coś widać, żebym ja tez coś mogła zobaczyć :D to będzie dokładnie 7 tydzień. Uspokoiłam się trochę tym przyrostem, wiec myśle, ze wytrzymam 😅 betę jeszcze powtórzę dwa dni przed wizyta i myśle, ze będzie ok 🍀

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje Was cały czas regularnie ale jakoś nie czułam potrzeby pisania. Gratuluję wszystkim które zobaczyły dwie kreseczkę i tym, które mają piękne przyrosty bety 🙂💟
Ja dzisiaj podlamalam się totalnie 😔 za dwa dni miną trzy miesiące od zabiegu łyżeczkowania, czekam jak na szpilkach na @ żeby móc na nowo ruszyć ze staraniami ale endokrynolog wylała na mnie dzisiaj kubeł zimnej wody. Ciągle spada mi tsh, z ostatnich badań mam wynik 0,018. Lekarz stwierdziła ze to poporodowe zapalenie tarczycy, które kiedyś znów wróci do niedoczynnosci ale nie wiadomo kiedy nastąpi skok tsh. Jak pokryje się to z ciążą to może być to niebezpieczne dla dziecka 😞 i mówiła że na naszym miejscu bałaby się ryzykować. 25 stycznia mam kolejną wizytę i wtedy na podstawie wyników stwierdzimy co dalej 😟
Eh, gdyby tylko ktoś mi zagwarantował że później uda się za pierwszym razem. A jaka mam gwarancje że później nie będziemy się rok starać... Wszystko to jest do dupy 😩 przepraszam ale musiałam się gdzieś wygadać 😪

Gratuluje wszystkim szczęściarom ♥️♥️

A do mnie chyba dziś/jutro przyjdzie @ czyli hura!! Tak na wątku staraczek może dziwna radość, ale jak z góry wiedziałam, ze cykl nieudany to nic tylko zaczynać nowy 😁 tym bardziej się cieszę, bo w ubiegłym miesiącu postanowiłam potestować kilka aplikacji kalendarzykowych (tak raczej w celu oznaczania kiedy @, kiedy owu, ewentualnie do planowania różnych wyjazdów 😂 zawsze pod ręka). Nameczylam się i wprowadziłam we wszystkich cały ostatni rok cykli i ta moja dotychczasowa mi z jakiejs przyczyny wyznaczyła @ dopiero na za 6 dni 😂 a ewidentnie już otwiera drzwi 😁👏 zawsze się mniej więcej sprawdzała, pierwszy raz jej wprowadziłam wyniki testów owulacyjnych i oszalała.

Czyli czekam na @ [emoji85][emoji85][emoji85]
Już nie robię więcej testów mam to gdzieś haha [emoji23]
Ja naprawdę widzę i to że nie każda tu coś widzi nie znaczy że nie ma tym bardziej że na zdjęciu ująć te blada kreski jest ciężko. Moich tez tu mało kto widział A jestem w końcu 8 tc. Ja trzymam kciuki i liczę że za 2 dni nie będziesz mieć już wątpliwości, oby tak było!♥️

reklama
Jaka jest ogólna ilość plemników i czy są ruchliwe i całe? Jeśli te parametry ma wporzadku to 2% w zupełności wystarczy. Pamiętaj tylko 1 zdrowy jest potrzebny do zapłodnienia komórki jajowej. Może @Magdusia88 pomoze[emoji848]
Zależy ile ma plemników i jaka ruchliwość.
Ale ważne jest to, co powiedział lekarz.
Lekarz mojego partnera powiedział, że ciąża naturalna możliwa, a ma gorsze wyniki niz wszystkie wyniki partnerów użytkowniczek z tego forum [emoji85]

Do góry