reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny z pięknymi betami gratulacje 😍 oby dalej rosły i fasolki się pięknie rozwijały 😍 u mnie dziś 21 dc ( cykle 27-28 dniowe) i od 2 dni odczuwam takie zmęczenie ze ledwo funkcjonuje 🤦🏼‍♀️ Od wczoraj co jakiś czas czuje szczypanie sutków a dziś zaczęły bolec piersi po bokach... no i jeszcze dziwne uczucie w podbrzuszu takie jest napęczniałe i ciągnące jajniki.... no i cały czas mi zimnoo normalnie non stop mam dreszcze🙈 a przed chwila wpierdzielilam prawie całe opakowanie chipsów, bo znalazłam w szafce choć wcale za chipsami szczególnie nie przepadam i tak coś mnie tknęło ze może jednak to jakieś objawy🤔🤔 a z drugiej strony staram się sprowadzić na ziemie, ze to chyba za szybko na jakieś objawy... no i jakoś ciężko mi uwierzyć żeby od razu po biochemicznej się udało. Ehhh zwariowac można 🙈
Nie myśl o tym, może być tak, że sobie wkrecasz i nie czytaj po internetach objawów 😋 wiesz to mogą być i nie muszą być objawy 🙂 jeszcze chwila i będzie dzień spodziewanej miesiączki A wtedy wszystko się okaże, życzę cierpliwości i owocnych starań 😊

reklama
Dzięki [emoji3590] super informacje [emoji123] idzie w pt do Androloga i zobaczymy co on powie. Właśnie planujemy oboje zrobić sobie pakiet hormonów
No i super, tak ma być. Kliniki nieco bardziej krytycznie podchodza do wyników badania nasienia, ale dobry urolog/androlog na pewno oceni wyniki objektywnie.

mogłabyś pokazać? Bo chyba nie rozumiem 🙊 a tez się nad nimi zastanawiam
To po lewej to czytnik, po.prawej pasek, który wkładasz w ten czytnik i maczasz w płynie i po chwili masz odczyt :) tych po.prawej mam 10 :)

Załączniki

• 20200923_193119.jpg
    20200923_193119.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
To po lewej to czytnik, po.prawej pasek, który wkładasz w ten czytnik i maczasz w płynie i po chwili masz odczyt :) tych po.prawej mam 10 :)
aaa to te. Zastanawiałam się nad nimi, kobiety widziałam sobie chwalą te produkty, ale nie byłam pewna czy jest sens taka kwotę za nie płacić. Koniecznie dawaj znać jak pójdą w użytek ☺️☺️

Nie myśl o tym, może być tak, że sobie wkrecasz i nie czytaj po internetach objawów 😋 wiesz to mogą być i nie muszą być objawy 🙂 jeszcze chwila i będzie dzień spodziewanej miesiączki A wtedy wszystko się okaże, życzę cierpliwości i owocnych starań 😊
No właśnie w tym cyklu staram się podchodzić do tego zupełnie na chłodno... nie czytam o objawach itd, cały czas wręcz tłukę sobie do głowy ze to pewnie objawy nadchodzącej @, albo jakieś jesienne przesilenie bo cały dzień mogłabym spac a w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Może tez po prostu organizm robi sobie ze mnie jaja 🤷🏼‍♀️ W poniedziałek wg zaleceń gin powinnam iść na betę i jak pójdę to przynajmniej będę miała czarno na białym ☺️

Hej dziewczyny. Pisałam Wam ostatnio o moim pozytywnym teście, o ładnej becie a potem o spadku. Tak więc to ciąża biochemiczna. Moje bety :
18.09 - 701,59
21.09 - 574,56
23.09 - 133,33 plus progesteron 2,40
A jeszcze wczoraj zrobiłam test ciążowy Pink super czuły z Rossmana i powiem Wam NIE KUPUJCIE GO ! Test wyszedł ledwo pozytywny 😳 a beta jak same widzicie . Te testy to jakieś felerne są . Zrobiłam bo pomyślałam że może już całkiem spadła beta i nic nie będzie już widać. Przy takiej becie powinna być jeszcze gruba krecha.

reklama
Do góry