reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Katrinaka jak tak regeneracja :)? Jak myślisz. To ostanie 1,5 mc nie starań czy wam.wcześniej niż w listopadzie pozwolą? Ja czekam i czekam... każdej zmarnowanwj owu mi żal jak diabli. Będę dziadowac zgodę na macani od listopada/grudnia xd

Ja akurat torbieli nie mam, bo gin by raczej to zobaczył?
Myślę że na pewno by zobaczył. U mnie był dodatkowo ból. Myślałam, że mam zapalenie pęcherza tak mnie tam gniotlo i po sikaniu miałam ulgę na 5 minut i znów ból.. Jak szłam i stawiałam nogę na podłogę to czułam jak mnie jajnik boli 😱 ale może była już duża bo zaczął straszyć, że nie ma żartów, może dojść do pęknięcia itp. 😜 Ale wchlonela się po @ i jak ręka odjął. Ale to na pewno by zobaczył jeśli robił usg. Jeszcze napisze że mi jak robił usg i skierował głowice w stronę tego jajnika to aż łezka poleciała tak zabolało.

Ostatnia edycja:
@Katrinaka jak tak regeneracja :)? Jak myślisz. To ostanie 1,5 mc nie starań czy wam.wcześniej niż w listopadzie pozwolą? Ja czekam i czekam... każdej zmarnowanwj owu mi żal jak diabli. Będę dziadowac zgodę na macani od listopada/grudnia xd
Regeneracja super, zaszaleliśmy w płodne co ma być to będzie choć nie liczę na 1 cykl . W poniedziałek idę do gina, zobaczymy co powie

reklama
Super!!!!!!!
Chyba jest dobrze ♥
poniedzialek: 6
Dzisiaj: 21,57
🥰🥰🥰🥰 według kalkulatora beta hcg 250%
Super!!!!
To będziemy razem na wizyty chodzić 😁 mi gin kazał za tydzień powtórzyć i wtedy sie z nim skontaktować :) ale beta korzystna wiec jestem dobrej myśli 😘

Ale sie ciesze, ze Tobie też się udało :)

Do góry