reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mam nadzieję że wszystko się uda i już niedługo zobaczysz fasolkę.Trzymam kciuki trzymaj się 💚
Kurcze ale zeby po 2 tygodniach od testu beta byla 500? Nawet pecherzyka nie widac. Jasne, moze byc ciaza mlodsza o tydzien bo mam cykle nieregularne, ale wychodzilby test pozytywny dwa tygodnie temu?
Dzis juz mi niedobrze, nie wiem czy to ciazowe czy ze stresu w tym szpitalu.

Kurcze ale zeby po 2 tygodniach od testu beta byla 500? Nawet pecherzyka nie widac. Jasne, moze byc ciaza mlodsza o tydzien bo mam cykle nieregularne, ale wychodzilby test pozytywny dwa tygodnie temu?
Dzis juz mi niedobrze, nie wiem czy to ciazowe czy ze stresu w tym szpitalu.
Ale od początku, zrobiłaś test wyszły dwie kreski a miałaś już wtedy ropien i umówiony termin zabiegu?

U mnie dokładnie tak samo! Zawsze miałam cykle po 28 dni, bez opóźnień, a teraz nagle 3 cykle temu: 30 dni. Dwa cykle temu 32, cykl temu 35. Czemu tak się dzieje?

Może to psychika tak robi ?
Ja jak się starałam ponad 4 lata temu miałam cykle jak w zegarku , zaczęliśmy się starać tak mi się cykle rozjechały że na końcu miałam raz na dwa miesiące 😒 boję się powtórki... Bo po porodzie miałam regularne cykle.

U mnie dziś 35dc ogólnie przed @ zawsze czuje się normalnie przychodzi bez objawów ( może trochę jajnik ciągnie przed ) ale to chyba na początku ciąży też ciągną nie pamiętam już jak to było 😂
Tak czy siak jak ma przyjść to niech wredna małpa przychodzi 🙄

nie, z ropniem w poniedzialek trafilam
A po teście umówiłas się do gin i on nic nie widział na usg a potwierdzil Ci wtedy ropien? Nie kazał odrazu robić bety? To szybko trafiłaś do szpitala czy odrazu poszłaś na Izbę przyjęć, boli Cię mocno czy go nie odczuwasz ? Nie rozumiem czemu nie chcą powtórzyć bety by sprawdzić prawidłowy przyrost.

reklama
Może to psychika tak robi ?
Ja jak się starałam ponad 4 lata temu miałam cykle jak w zegarku , zaczęliśmy się starać tak mi się cykle rozjechały że na końcu miałam raz na dwa miesiące [emoji19] boję się powtórki... Bo po porodzie miałam regularne cykle.
Ja przed staraniami miałam zawsze ból na owu, śluz płodny i zawsze kilka dni po owulacji czułam piersi. Od kiedy zaczęliśmy się starać wszystko zniknęło. Dopiero teraz mam pierwszy cykl w którym czułam owulację.

Do góry