reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziś powinnam mieć 4 dzień @. Ale jej nie mam. Testy negatywne, beta w planowanym pierwszym dniu @ również nie wykazała ciąży. ..... Martwię się o swoje zdrowie. 😕
Jesteśmy w tej samej sytuacji. We wtorek miałam dostać @. Testy negatywne beta negatywna. Nawet lekarz w poniedziałek mówił że nic z tego. I tak sobie czekam A on się spóźnia. Brzuch mnie boli na @ już drugi tydzień. Najpierw myślałam że się udało Ale jak wszystko wskazuje na to że jednak nie to co mam zrobić. Kontrolę miałam więc wiem że wszystko jest w porządku. A może miałyśmy późną owulacje i późno zagnieżdżenie i jeszcze nie wszystko stracone ??? :)

reklama
Ja od 3 cykli wszystko monitoruje, bo teraz 13 cykl, przez 10 cykli nic nie sprawdzałam, bo było dla mnie normalne bzykanko-ciaza ani owu nie sprawdzałam, choć później jak przeglądałam w kalendarzyku to możliwe że dużo przed owu nie było przytulanek, niestety mąż stałe na nocki pracuje, ja na zmiany, więc ciężko było się zgrac
U nas to samo 🤣 maz czesto nocki a jak nie nocki to po nocce zmęczony 🤣 tez ciężko sie zgrac a z rana wstaje nasz syn 🤣

Witaj :)) a starasz sie juz o dzidzie po poronieniu czy tez czekasz? Ja mialam 1 biochemiczna a po niej 4 dni przed owu wspolzycie, okresu nie dostałam a obok mnie rozpycha sie zdrowy 2.5 l:) podobno po poronieniu latwiej zajsc w ciaze bo organizm przestawiony jest na tryb ciąża, rozne byly zdania lekarzy niektorzy mowili mi ze nieczęsto spotykany przypadek inni ze mogłam poczekac ale jest moj kochany synek, ciąża byla bez problemów a on tfu tfu jest okazem zdrowia :)
Tak starałam się od razu po poronieniu, ale chyba miałam przesunięta owulacje i zorientowałam się po czasie. Więc nic z tego nie będzie. Mój lekarz słowem się nie odezwał żeby czekać. Nie widzi przeciwwskazań:) moja pierwsza ciąża niestety zakończyła się przedwcześnie cc z uwagi na pojawienie się zespołu HELLP. Długo zastanawiałam się nad kolejną, ale jestem pod dobrą opieką i się nie martwię.

Jesteśmy w tej samej sytuacji. We wtorek miałam dostać @. Testy negatywne beta negatywna. Nawet lekarz w poniedziałek mówił że nic z tego. I tak sobie czekam A on się spóźnia. Brzuch mnie boli na @ już drugi tydzień. Najpierw myślałam że się udało Ale jak wszystko wskazuje na to że jednak nie to co mam zrobić. Kontrolę miałam więc wiem że wszystko jest w porządku. A może miałyśmy późną owulacje i późno zagnieżdżenie i jeszcze nie wszystko stracone ??? :)
Kochana ja już sobie nadziei nie robię. Robiłam jeszcze do wczoraj ale test wyszedł negatywny.
Rozczarowanie za bardzo boli.
Zawsze @ miałam regularne, nigdy tyle dni mi się nie spóźniła....
Mam na środę umówionego ginekologa, jestem ciekawa co powie. A po wizycie jadę na krótki urlop. Przyda mi się trochę relaksu :)

Kochana ja już sobie nadziei nie robię. Robiłam jeszcze do wczoraj ale test wyszedł negatywny.
Rozczarowanie za bardzo boli.
Zawsze @ miałam regularne, nigdy tyle dni mi się nie spóźniła....
Mam na środę umówionego ginekologa, jestem ciekawa co powie. A po wizycie jadę na krótki urlop. Przyda mi się trochę relaksu :)
Oby było wszystko dobrze, tego Ci życzę. Ja już też czekam na wyjazd. Mieliśmy jechać nad morze od środy Ale pogoda jest dramatyczna. A przydałby się relaks bo już za dużo o tym myślę :)

Oby było wszystko dobrze, tego Ci życzę. Ja już też czekam na wyjazd. Mieliśmy jechać nad morze od środy Ale pogoda jest dramatyczna. A przydałby się relaks bo już za dużo o tym myślę :)
[/QUO
@JakDeszcz może to z nerwów? Starania chcąc nie chcąc są stresujące, może dlatego masz obsuwę z okresem.
Dziękuję, mam nadzieję, że jestem po prostu zdrowa. I faktycznie będzie to obsuwa.
Ale tak naprawdę nie nastawiałam się na nic póki @ nie zaczęła się spóźniać. Ale wiecie co dziewczyny, nie ma co gdybac. Pójdę w środę do ginekologa i wszystko będę wiedziała :)

Dziewczyny czy to możliwe że w 24dc, ok 9dpo, test 25miu wyszła taka kreska? Teraz jak wysechł to jeszcze bardziej ja widac
20200717_091617.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry