MoniaJ2424
Fanka BB :)
Dziewczyny czy po pustym jaju zawsze jest okres?? Jakos dziwnie się czuję na okres a go nie mam. Trzy tyg temu lekarz mowil ze moge dostac w ciagu 2-4 tyg okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się. My jesteśmy na początku starań i tak sobie do tego podchodzimy, uprawiamy seks kiedy mamy ochote. Owszem, badam się, bo robię to regularnie co jakiś czas, zaczęłam obserwować siebie trochę bardziej - pierwszy raz od 32 lat wiec póki co bardziej poznaje siebie i swój organizm niż na sile próbuje zajść w ciąże pewnie zmieni mi się gadka jak długo nic nie będzie albo po drodze rutynowe badania wykażą jakieś nieprawidłowości, ale na razie - na spokojnie.Dokładnie tak A ciąża przychodzi kiedy się najmniej tego spodziewamy wiem, że łatwo sie mówi ale naprawdę jeżeli są początki starań to warto wyluzowac nie myśleć tak ciągle o tym. Ja już uznałam, że luzuje będzie to będzie I ten miesiąc naprawdę miałam cudowny, głowa wolna od myśli, że to dziś i musimy A najlepiej co drugi dzień itd... Teraz totalnie odpuscilam i nawet się nie nastawiam na cokolwiek, bo w tym miesiącu wręcz jest to niemożliwe i rozczarowania nie będzie, że @ przyszła. Czuje się wręcz taka wolna
A jak by mogło być inaczej?Dziewczyny czy po pustym jaju zawsze jest okres?? Jakos dziwnie się czuję na okres a go nie mam. Trzy tyg temu lekarz mowil ze moge dostac w ciagu 2-4 tyg okres
Dziewczyny czy po pustym jaju zawsze jest okres?? Jakos dziwnie się czuję na okres a go nie mam. Trzy tyg temu lekarz mowil ze moge dostac w ciagu 2-4 tyg okres
To był mój pierwszy objaw ciąży w marcu
Wypryski na calej twarzy, wczoraj pół wieczoru bez powodu przepłakane - idzie okres.
A miało być do 3 razy sztuka.
Oby szybko przyszedł teraz
Ja już się nastawiałam na okres jakoś nie wpadło mi że to objawy (bardziej pms)To był mój pierwszy objaw ciąży w marcu
Trzymam kciuki aby się jak najszybciej przydał i pokazał II piękne kreseczki.Ja już się nastawiałam na okres [emoji28] jakoś nie wpadło mi że to objawy (bardziej pms)
Ale kupie sobie na wszelki test - kiedyś się przyda [emoji847]
Też kiedyś myślałam że wystarczy wskoczyć facetowi do lozka zrobić co zrobić to pach ciąża a tu taka niespodzianka. Tyle lat i nic w tym 5 strat.W ogóle zawsze myślałam, że w ciążę łatwo się zachodzi [emoji28] tu człowiek się gimnastykuje z zabezpieczeniem jak nie chce dziecka. A jak chce to i tak los jest przewrotny i musi się namęczyć [emoji1751]
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było ale miałam intensywne parę dni
Ostatnio wrzucałam tu zdjęcia pozytywnego testu owulacyjnego z 38dc..tak wygląda wykres:
Zobacz załącznik 1179213
Wygląda, że chyba naprawdę miałam wtedy owulację.. nie wiem jak to możliwe, śluz interpretowałam jako początek @.. któraś dziewczyna miała tutaj podobna sytuacje ostatnio, także mogę powiedzieć po sobie, że wszystko możliwe [emoji2356][emoji2368]