reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Pierwszy wynik zawyzona a drugi jest ok.Doszły mi jeszcze dwa takie wyniki, to dhea-so4 w moim przedziale wiekowym jest napisane, ze powinno być od 148 do 407
K
Katijah
Gość
No to superJestem po wizycie, nie potraktowano mnie jako oszołoma do tego potwierdzono, ze owulacja była i jeśli ciąży nie będzie to możemy sobie pomonitorować przyszły cykl super
krasulkaa
Dziewczyny @ spóźniona 4 dni dziś 33 dc. Na testach biel viziraa nawet o czułości 10mlu wykonane dziś rano. Śluz do kilka dni przed planowana ido jej dnia (piątek) był wodnisty biały typowy jak śluz przed nadchodząca Miesiączka a od dnia kiedy się spóźnia śluz się zmienił jest biały kleisty nie wiem czy jakaś infekcja się się wdala chodź nic mnie nie piecze nie swędzi brzydkiego zapachu też nie mam... Żadnych dolegliwości jak zwykle piersi pełniejsze i cięższe jak przed okresem. Pogodziłam się z tym że w tym cyklu nici ale ten śluz nie wiem czy znowu się przesunął ten cykl ale znowu o ile... Nie chcę bety robić bo i tak nic z tego
(jedynie głową od 3 dni boli wieczorem w jednym miejscu i zawsze jak boli głowa to tylko w tym jednym miejscu, ale nie przypisuje tego bólu do żadnego objawu pewno przez pogodę...)
Jestem skołowana
(jedynie głową od 3 dni boli wieczorem w jednym miejscu i zawsze jak boli głowa to tylko w tym jednym miejscu, ale nie przypisuje tego bólu do żadnego objawu pewno przez pogodę...)
Jestem skołowana
coca
no cieszę się, bo trochę się martwiłam, ale gin mnie uspokoił jaram się monitoringiem, może dlatego, ze nigdy nie miałam robionego a ze babeczka wszystko mi pokazuje i ładnie tłumaczy i opowiada, to myśle, ze wyjdę z tych wizyt mądrzejsza dziś endometrium 11 mm, gin zadowolona, wiec ja tezNo to super
coca
a miewasz takie przesunięcia cykli?Dziewczyny @ spóźniona 4 dni dziś 33 dc. Na testach biel viziraa nawet o czułości 10mlu wykonane dziś rano. Śluz do kilka dni przed planowana ido jej dnia (piątek) był wodnisty biały typowy jak śluz przed nadchodząca Miesiączka a od dnia kiedy się spóźnia śluz się zmienił jest biały kleisty nie wiem czy jakaś infekcja się się wdala chodź nic mnie nie piecze nie swędzi brzydkiego zapachu też nie mam... Żadnych dolegliwości jak zwykle piersi pełniejsze i cięższe jak przed okresem. Pogodziłam się z tym że w tym cyklu nici ale ten śluz nie wiem czy znowu się przesunął ten cykl ale znowu o ile... Nie chcę bety robić bo i tak nic z tego
Jestem skołowana
reklama
Może oznaczać np. PCOS.A co to oznacza jak ten wynik jest zawyżony? Może się mniej więcej orientujesz