reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, u mnie dziś 27dc, drugi dzień pobolewanie w dole brzucha, cykl miał być bezowulacyjny wg gina (usg w 13dc), jutro powinna być @.
Dzis rano miałam dużo śluzu, typowo płodnego jak poszłam do WC, więc myślę sobie, dziwna sytuacja. Zadnych plamień, sluz jak na owu, a ja czekam na okres (zwykle cykle 27-29 dni i 3 dni przed już plamienia). Zrobiłam test owu i ciążowy [emoji85] owulacyjny mega mocna kreska testowa, a ciążowy biel vizira. Kobiecy organizm to dla mnie mega zagadka [emoji85]
O masz Zawsze możesz dziś zrobić bobosexy na wszelki wypadek [emoji846]

Teoretycznie tak, jeszcze posiew 🙂 koszt chyba ok. 250-270 zł, to co na wizycie lekarz jednak kazał dorobić to HBA i fragmentację DNA koszt 450zł. Przyznam Ci, że gdybym wiedziała wcześniej jaka jest realnie diagnostyka, to zrobilibyśmy na raz wszystko i mąż nie musiałby wracać do czerwonego pokoju 😂
Ok dziekuje, lepiej się popytać kogoś kto już ma to za soba, bo totalnie zielona jestem😉

@Milusia34 mialam oba te testy i nie pokazywała mi się druga kreska na nich a w ciąży nie byłam. Zrób jeszcze raz jutro lub popołudniu jak już termin minął, albo jeśli masz czas, nerwy i ochotę zrób betę, trzymam mocno kciuki

Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było ale miałam intensywne parę dni ;)
Ostatnio wrzucałam tu zdjęcia pozytywnego testu owulacyjnego z 38dc..tak wygląda wykres:
IMG_9678.jpg

Wygląda, że chyba naprawdę miałam wtedy owulację.. nie wiem jak to możliwe, śluz interpretowałam jako początek @.. któraś dziewczyna miała tutaj podobna sytuacje ostatnio, także mogę powiedzieć po sobie, że wszystko możliwe [emoji2356][emoji2368]

reklama
Do góry