reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzień dobry kochane 😊
1dc już za mną, wczoraj było winko, chipsy, leżenie w łóżku i oglądanie komedii romantycznych, a dzisiaj już wracam na dobre tory 💪 właśnie odebrałam swoją dietę pudełkową z niskim indeksem glikemicznym, zaczynam znowu brać olej z wiesiołka, niczym się nie przejmować i cieszyć się życiem 😊 ten cykl będzie nasz, w końcu w październiku mam urodziny 🧡
Jak ci idzie na tych pudełkach?

reklama
Ale wczoraj kreseczke była jak nic i w dodatku ładnie różowa [emoji848] może tamten ma inną czułość? Zrób ten sam test co wczoraj czy już nie masz ?
Dziewczyny czy może któraś robiła takie testy i może się wypowiedzieć bo wczoraj zrobiłam z po południu i widzieliście cień dzisiaj zrobilam rano ale inny test i nawet cienia cienia [emoji17]

Dzień dobry kochane 😊
1dc już za mną, wczoraj było winko, chipsy, leżenie w łóżku i oglądanie komedii romantycznych, a dzisiaj już wracam na dobre tory 💪 właśnie odebrałam swoją dietę pudełkową z niskim indeksem glikemicznym, zaczynam znowu brać olej z wiesiołka, niczym się nie przejmować i cieszyć się życiem 😊 ten cykl będzie nasz, w końcu w październiku mam urodziny 🧡
cudowne podejście ♥️ powodzenia!!

Witam was [emoji7] dziś powtórzyłam test w 28dc i niestety bielszy nie będzie [emoji22] z jednej strony jest mi strasznie przykro, bo byłam pewna że zobaczę II, wszystko na to wskazywało, a to tylko wredna @ pewnie. Z drugiej strony jestem zadowolona, że się nie udało, bo nie wiem jakbym to zniosła, rok temu zaszłam w ciążę właśnie we wrześniu ujrzałam pozytywny test ciążowy, ale w grudniu w 15 tygodniu stracilismy nasze szczęście. Bałam się podświadomie, że gdybym zaszła to historia potoczyłaby się tak samo. Ehhh wtedy na spontana i udało się za pierwszym razem, a teraz staramy się intensywnie i 2 cykl nici z tego. Dziś tulilabym w ramionach moje 4 miesięczne szczęście. Życie jest jednak nie sprawiedliwe.. Życzę wszystkim powodzenia i upragnionych tłustych II na teście. Miłego dnia!

Dziewczyny czy może któraś robiła takie testy i może się wypowiedzieć bo wczoraj zrobiłam z po południu i widzieliście cień dzisiaj zrobilam rano ale inny test i nawet cienia cienia 😔
Hejka, to chyba allegrowe testy, trudno powiedzieć jaką mają czułość, sprawdz na stronie sprzedawcy, zobacz też opinie kupujących.

Hejka, to chyba allegrowe testy, trudno powiedzieć jaką mają czułość, sprawdz na stronie sprzedawcy, zobacz też opinie kupujących.
Ja kupiłam tej samej firmy tylko kasetowe

Załączniki

• Screenshot_20200922_084039_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200922_084039_com.android.chrome.jpg
    191,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry