Ja robiłam dziś i wyszło mi 8,17 więc tez nie dużo.. Ginekolog kazał powtórzyćDziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam dziś i wyszło mi 8,17 więc tez nie dużo.. Ginekolog kazał powtórzyćDziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
7t 5d ale moja cisza jest na pewno młodsza bo przesunęła mi się owulacja. Powiem Ci, ze mnie tez strasznie to meczy, ze tak późno. A z drugiej strony będziemy już miały fajna wizyte gdzie będzie coś widać a nie pojsc i usłyszeć, ze zapraszam za 2 tyg. Ja nie robię nic ani bety nie powtarzam tylko czekam do wizyty. Będzie ciężko ale tylko to zapewni mi spokój. Trzeba się skupić żeby dbać o siebieKtóry to już będziesz mieć tydzień ciąży u ginekologa? [emoji6] Ja pierwszą wizytę mam 8 października, wtedy będę mieć około 7t4d i się zastanawiam czy wcześniej jeszcze gdzieś nie pójść sprawdzić czy wszystko okey [emoji849]
Jestem w takim szoku, zePoczątek ciąży, zrób za 48 godzin
Ja się nastawiam pozytywnie, trzymam mocno kciuki, wierzę, ze będzie dobrze no i powtarzam za 48hJa robiłam dziś i wyszło mi 8,17 więc tez nie dużo.. Ginekolog kazał powtórzyć
Dziewczyny takie pytanie czy wam przed /podczas owulacji też tak " jeździ /bulgocze " w dole brzucha? [emoji848][emoji848]
Liczy się stosunek lh do fsh wychodzi ci ponad 2 co może świadczyć o pcos. Może zbadaj jeszcze AMH ( rezerwa jajnikowa).PCOS niby nie mam, chociaż nigdy się pod tym kątem za bardzo nie badałam
A to lh nie jest sporo za wysokie? I co to może oznaczać? Bo w internecie to pisze o menopauzie i jakimś wczesnym wygaszaniu jajników, ale tak źle chyba nie jest mam dopiero 20 lat
Tez chciałabym żeby było dobrze.. To teraz oby do środy kochana i razem idziemy na betęJestem w takim szoku, ze
Ja się nastawiam pozytywnie, trzymam mocno kciuki, wierzę, ze będzie dobrze no i powtarzam za 48h