młoda1994
Fanka BB :)
Bardzo wczesna ciąża. Gratuluję [emoji3060][emoji322]Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo wczesna ciąża. Gratuluję [emoji3060][emoji322]Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.
W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.
Nie, właśnie w tym samym laboratorium robiłamA nie robiłaś w różnych laboratoriach ? Czasami mają inne normy. Ja się tak nabawiłam strachu w ciąży szczęśliwie zakończonej.
A ja sie boje że to kreska fabryczna i jakoś nie robię sobie nadziejiJest [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Dziewuszki [emoji16] czy Wy coś tutaj widzicie [emoji102]
Współczuje, wiem co czujesz bo w poprzednim cyklu miałam tak samo jak zrobiłam betę było ponad 500 a po ponad 48h spadło prawie do zera... w kolejnym dniu przyszła @. Gdybym nie zrobiła tej bety to uniknęłabym rozczarowania... no ale poszłam bo biorąc luteinę ginka po 10 dniach kazała zrobić. Teraz znów taki sam schemat i mam iść za tydzień w poniedziałek i przyznam szczerze ze mocno się nad tym zastanawiamNie, właśnie w tym samym laboratorium robiłam
. CZyli moja ciąża stracona z tego co czytam a już tak się cieszyłam . Mam nadzieję że lekarz mnie jutro przyjmie ☹
Nie, właśnie w tym samym laboratorium robiłam
. CZyli moja ciąża stracona z tego co czytam [emoji22] a już tak się cieszyłam . Mam nadzieję że lekarz mnie jutro przyjmie [emoji3525]
Dziewuszki czy Wy coś tutaj widzicie
Widzę!!! SuperDziewuszki czy Wy coś tutaj widzicie