reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A czujesz żeby miała przyjść? Może już nie przyjdzie 😍✊
Właśnie oto chodzi że nic nie czuję. Bole na okres to mam zazwyczaj jak ona już jest. Piersi nic nie bola jednak są cięższe. Od kilku dni miałam metaliczny posmak w ustach ale czy dobrze go zinterpretowałam że faktycznie taki smak to sama nie jestem do końca pewna bo ta podświadomość ciazy robi swoje aczkolwiek przy biochemicznej też miewałam taki smak w ustach ale wtedy piersi od owulacji to aż nie szło dotknąć.. Aaa no i plecy bolą na wysokości klatki piersiowej ale zganiam na wygłupy z chrzesniakiem bo też wywijalismy także może w pon zatestuje...

Mam taką cicha nadzieję że nie przyjdzie🤭🤭 ale za dużo śluzu w pochwiw też nie mam ale jest biały nie gesty i wyczuwam ze jest ciasno może to znak że jest rozpulchniona... Nie wiem sama.
Chodz od biochemicznej totalnie opuściłam człowiek cieszył się życiem bo już 2 strata... Ale gdy poczułam ten smak w ustach 5dni przed planowana@ to zaczęłam tu zaglądać...

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...
Witaj.. Nie martw się mąż poprawi wyniki i wszystko będzie dobrze na pewno się uda.. Półtora roku to jest trochę czasu.. Ja 3 lata 😏😏dodam że staram się o 2 dziecko.. Z pierwszym poszło gładko w drugim cyklu zaszłam.. A teraz.. Nie wiem co się narobiło, dzisiaj zaczynam pierwszy cykl z clo zobaczymy co z tego będzie.. Moja gin powiedziała że będzie trwała 3 miesiace ta kuracja z clo jeśli to nie pomoże to jakieś badania ale ja po tych 3 miesiącach chyba zrezygnuje mam już swoje lata nie wiem czy co kolwiek pomoże.. Nie jestem do końca przekonana że brak owulacji jest właśnie problemem.. Nie chcę mi się wierzyć że przez 3 lata nie miałam ani razu owulacji.. No ale zobaczę co z tego będzie dam sobie szansę nie mam nic do stracenia, głowa do góry uda się na pewno! Mój na razie ma nie mieć badań nasienia bo mamy już jedno dziecko więc gin na razie skupiła się na mnie.

Właśnie oto chodzi że nic nie czuję. Bole na okres to mam zazwyczaj jak ona już jest. Piersi nic nie bola jednak są cięższe. Od kilku dni miałam metaliczny posmak w ustach ale czy dobrze go zinterpretowałam że faktycznie taki smak to sama nie jestem do końca pewna bo ta podświadomość ciazy robi swoje aczkolwiek przy biochemicznej też miewałam taki smak w ustach ale wtedy piersi od owulacji to aż nie szło dotknąć.. Aaa no i plecy bolą na wysokości klatki piersiowej ale zganiam na wygłupy z chrzesniakiem bo też wywijalismy także może w pon zatestuje...

Mam taką cicha nadzieję że nie przyjdzie🤭🤭 ale za dużo śluzu w pochwiw też nie mam ale jest biały nie gesty i wyczuwam ze jest ciasno może to znak że jest rozpulchniona... Nie wiem sama.
Chodz od biochemicznej totalnie opuściłam człowiek cieszył się życiem bo już 2 strata... Ale gdy poczułam ten smak w ustach 5dni przed planowana@ to zaczęłam tu zaglądać...
Ja obstawiam ciążę 😍

Czekam do jutra i zobaczymy czy przyjdzie @... 😘
Trzymam kciuki 👍

My wczoraj zrobiliśmy malzowi test i wyszło ponad 20 mln żywych ruchliwych plemników więc jestem pełna nadziei że w końcu się uda 👍
Ale stwierdziliśmy, że często nie można się kochać bo osłabia to nasienie więc teraz liczymy na złoty strzał 👍😜

Trzymam kciuki 👍

My wczoraj zrobiliśmy malzowi test i wyszło ponad 20 mln żywych ruchliwych plemników więc jestem pełna nadziei że w końcu się uda 👍
Ale stwierdziliśmy, że często nie można się kochać bo osłabia to nasienie więc teraz liczymy na złoty strzał 👍😜
Ten złoty strzał to też mądry sposób 👍 jeśli @ sie w środę pojawi to kolejny cykl też tak będziemy robić, może to jest sposób 🤔

Też czułam metaliczny smak w ustach parę dni, normalnie niczym nie mogłam go zniwelować 🙆‍♀️ tylko że mnie boli jak na @, ale do środy jeszcze trochę czasu, trzymam za Nas kciuki ✊

Trzymam kciuki 👍

A jakie są widełki tych wyników? 🤔

reklama
Ten złoty strzał to też mądry sposób 👍 jeśli @ sie w środę pojawi to kolejny cykl też tak będziemy robić, może to jest sposób 🤔
Wcześniej działaliśmy codziennie i to nie przyniosło efektu więc teraz trzeba obrać inna strategię. ;)
A jakie są widełki tych wyników? 🤔
Do 5mln - słaby wynik, 5-20 mln dobry wynik, powyżej 20 mln - bardzo dobry.

Do góry