reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A to jak miałaś ostatnio usg to na pewno nie polip to po prostu zapytaj jak będziesz 😉 a u mnie dzięki, że pytasz 7dc więc zaraz wchodzą testy owu i w poniedziałek wizyta u nowej ginekolog zobaczymy czy coś nowego wniesie 🤦‍♀️😜
Ja już od wczoraj robię testy owu 🙂 sexy też są. Krecha ciemnieje zobaczymy czy w tym cyklu się uda. Bardzo lubię ten czas do owulacji 😍 Mąż po raz kolejny powiedział, że po wiesiołku jest o wiele przyjemniej, czyli 6 kapsułek działa 🤣

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. 😊
Ja 26, mąż 30. Dziś 1dc, rozpoczynam 2 cykl starań. Cykle 30dniowe.
Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no 😀

Ja już od wczoraj robię testy owu 🙂 sexy też są. Krecha ciemnieje zobaczymy czy w tym cyklu się uda. Bardzo lubię ten czas do owulacji 😍 Mąż po raz kolejny powiedział, że po wiesiołku jest o wiele przyjemniej, czyli 6 kapsułek działa 🤣

Hehe w tamtym cyklu w 12dc mi wyszedł pozytyw u gina będę w 10dc teraz i zobaczymy co powie co tam się wydarzy 😜🤦‍♀️

@coca dokladnie trzeba działać. 😁💪

Hehe w tamtym cyklu w 12dc mi wyszedł pozytyw u gina będę w 10dc teraz i zobaczymy co powie co tam się wydarzy 😜🤦‍♀️

@coca dokladnie trzeba działać. 😁💪
Ja bym bardzo chciała, żeby jutro wyszedł pozytyw. Tak mi się składa, że pozytyw wychodzi zawsze w niedzielę i częste sexy niedziela i poniedziałek, a ja w poniedziałek pracuję dłużej i zawsze padam na twarz!!!

Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
niechaj cierpliwość na Ciebie spłynie, bo mawiają, ze w staraniach ważna jest 😁

Witam ♥️ trzymam kciuki! To dopiero początek, mam nadzieje, ze uda Ci się już w tym cyklu ☺️

Witaj ;) za nami też dwa cykle starań , oby następny był dla Nas udany :)

Hej dziewczyny wróciłam do pracy po przeziębieniu (katar w piekarni jest zakazany🙂 ) i powiem wam, że odrazu lepiej mi się czeka na testowanie ,tak człowiek nie myśli tylko o jednym :) dzisiejszego dnia nie licząc zostały 4 dni 😉😉 nadal bolą mnie tylko piersi ale to już ponad tydzień jak nigdy przed okresem ☺️☺️ jednak zauważyłam prawidłowość że poprostu bardziej się wsłuchuje w siebie i to dlatego czuje więcej niż w czasie kiedy się nie starałam 😋 aaaa i gratuluję wszystkim pozytywnym ❣️❣️❣️❣️

reklama
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. [emoji4]
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no [emoji3]

Witaj [emoji16] też w pierwszym cyklu starań miałam mdłości [emoji1787] co ta podświadomość potrafi..

Do góry