reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A to jak miałaś ostatnio usg to na pewno nie polip to po prostu zapytaj jak będziesz 😉 a u mnie dzięki, że pytasz 7dc więc zaraz wchodzą testy owu i w poniedziałek wizyta u nowej ginekolog zobaczymy czy coś nowego wniesie 🤦‍♀️😜
Ja już od wczoraj robię testy owu 🙂 sexy też są. Krecha ciemnieje zobaczymy czy w tym cyklu się uda. Bardzo lubię ten czas do owulacji 😍 Mąż po raz kolejny powiedział, że po wiesiołku jest o wiele przyjemniej, czyli 6 kapsułek działa 🤣

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. 😊
Ja 26, mąż 30. Dziś 1dc, rozpoczynam 2 cykl starań. Cykle 30dniowe.
Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no 😀

Ja już od wczoraj robię testy owu 🙂 sexy też są. Krecha ciemnieje zobaczymy czy w tym cyklu się uda. Bardzo lubię ten czas do owulacji 😍 Mąż po raz kolejny powiedział, że po wiesiołku jest o wiele przyjemniej, czyli 6 kapsułek działa 🤣

Hehe w tamtym cyklu w 12dc mi wyszedł pozytyw u gina będę w 10dc teraz i zobaczymy co powie co tam się wydarzy 😜🤦‍♀️

@coca dokladnie trzeba działać. 😁💪

Hehe w tamtym cyklu w 12dc mi wyszedł pozytyw u gina będę w 10dc teraz i zobaczymy co powie co tam się wydarzy 😜🤦‍♀️

@coca dokladnie trzeba działać. 😁💪
Ja bym bardzo chciała, żeby jutro wyszedł pozytyw. Tak mi się składa, że pozytyw wychodzi zawsze w niedzielę i częste sexy niedziela i poniedziałek, a ja w poniedziałek pracuję dłużej i zawsze padam na twarz!!!

Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
niechaj cierpliwość na Ciebie spłynie, bo mawiają, ze w staraniach ważna jest 😁

Witam ♥️ trzymam kciuki! To dopiero początek, mam nadzieje, ze uda Ci się już w tym cyklu ☺️

Witaj ;) za nami też dwa cykle starań , oby następny był dla Nas udany :)

Hej dziewczyny wróciłam do pracy po przeziębieniu (katar w piekarni jest zakazany🙂 ) i powiem wam, że odrazu lepiej mi się czeka na testowanie ,tak człowiek nie myśli tylko o jednym :) dzisiejszego dnia nie licząc zostały 4 dni 😉😉 nadal bolą mnie tylko piersi ale to już ponad tydzień jak nigdy przed okresem ☺️☺️ jednak zauważyłam prawidłowość że poprostu bardziej się wsłuchuje w siebie i to dlatego czuje więcej niż w czasie kiedy się nie starałam 😋 aaaa i gratuluję wszystkim pozytywnym ❣️❣️❣️❣️

reklama
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. [emoji4]
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no [emoji3]

Witaj [emoji16] też w pierwszym cyklu starań miałam mdłości [emoji1787] co ta podświadomość potrafi..

Do góry