reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak, 2-3 dniowe odstępy są najlepsze. A my codziennie to robiliśmy więc za często [emoji1745]
My też ostatnio codziennie. Mój gin uważa że przed owu tak do 2 dni, a w trakcie codziennie.

Zrobiłam test owu. Wychodzi na to, że dziś będzie pik. Robiłam ok 11 i już taka ciemna krucha [emoji846] brzuch mnie boli bardzo do tego po wiesiołku mam taki śluz jakiego nie miałam chyba od czasu liceum [emoji16]

Ostatnia edycja:
My też ostatnio codziennie. Mój gin uważa że przed owu tak do 2 dni, a w trakcie codziennie.

Zrobiłam test owu. Wychodzi na to, że dziś będzie pik. Robiłam ok 11 i już taka ciemna krucha [emoji846] brzuch mnie boli bardzo do tego po wiesiołku mam taki śluz jakiego nie miałam chyba od czasu liceum [emoji16]
No to do dziela, jesteśmy chyba ma tym samym etapie cyklu 😂
Trzymam kciuki.
Mój ma nocki, więc rano działamy 😂

A tu porównanie testów zielony apteka, niebieski allegro.
Screenshot_2020-09-19-11-24-30-718_com.bm.android.thermometer.jpeg
Screenshot_2020-09-19-11-28-07-018_com.alensw.PicFolder.jpeg

Załączniki

• IMG_20200919_112342.jpeg
    IMG_20200919_112342.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry