Sherlook
Fanka BB :)
Też o tym czytałamZa rzadki seks też źle wpływa na plemniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym czytałamZa rzadki seks też źle wpływa na plemniki.
To taki 3 razy w tygodniu to chyba najlepiej?Też o tym czytałam
Tak, 2-3 dniowe odstępy są najlepsze. A my codziennie to robiliśmy więc za częstoTo taki 3 razy w tygodniu to chyba najlepiej?
My też ostatnio codziennie. Mój gin uważa że przed owu tak do 2 dni, a w trakcie codziennie.Tak, 2-3 dniowe odstępy są najlepsze. A my codziennie to robiliśmy więc za często [emoji1745]
No to do dziela, jesteśmy chyba ma tym samym etapie cykluMy też ostatnio codziennie. Mój gin uważa że przed owu tak do 2 dni, a w trakcie codziennie.
Zrobiłam test owu. Wychodzi na to, że dziś będzie pik. Robiłam ok 11 i już taka ciemna krucha [emoji846] brzuch mnie boli bardzo do tego po wiesiołku mam taki śluz jakiego nie miałam chyba od czasu liceum [emoji16]
Czyli tak jak myślałam żeby te z allegro brać z przymrużeniem oka. Nie wszystkim wyjdą pozytywneA tu porównanie testów zielony apteka, niebieski allegro. Zobacz załącznik 1178074Zobacz załącznik 1178076
Jaka to jest aplikacja mogłabyś podac nazwe? Jest darmowa?A tu porównanie testów zielony apteka, niebieski allegro. Zobacz załącznik 1178074Zobacz załącznik 1178076
Femometer Tak jest darmowaJaka to jest aplikacja mogłabyś podac nazwe? Jest darmowa?