reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. 😊
Ja 26, mąż 30. Dziś 1dc, rozpoczynam 2 cykl starań. Cykle 30dniowe.
Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no 😀
cześć Diana, witamy. Dostaniesz tu wiele wsparcia i zobaczysz w końcu i Ty wstawisz tu swoje 2 kreseczki 😘

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...
Bardzo mi przykro, to już trochę czasu starań jest...😔 Pisz śmiało, same fajne dziewczyny są tutaj, które chętnie udzielają wsparcia i dają dobre rady ☺️ a może akurat jutro @ nie przyjdzie, to że dzisiaj test wyszedł negatywny nie znaczy że jutro może nie wyjść pozytywny, moja przyjaciółka tak miała (dwa razy w dzień @ testy negatywne) a teraz ma dwoje wspaniałych dzieciaczków 😍 trzymam kciuki za Ciebie ✊

Hej dziewczyny,
Nie załamuj się. Znam kobiety, które starały się kilka lat i w końcu zaszły w ciążę. A nawet takie z niedrożnymi jajowodami, którym się udało. To był cud. Też mam zawsze doła jak czuję @, ale nowy cykl to nowa szansa!! W końcu się uda.

Bardzo mi przykro, to już trochę czasu starań jest...😔 Pisz śmiało, same fajne dziewczyny są tutaj, które chętnie udzielają wsparcia i dają dobre rady ☺ a może akurat jutro @ nie przyjdzie, to że dzisiaj test wyszedł negatywny nie znaczy że jutro może nie wyjść pozytywny, moja przyjaciółka tak miała (dwa razy w dzień @ testy negatywne) a teraz ma dwoje wspaniałych dzieciaczków 😍 trzymam kciuki za Ciebie ✊
Dzięki za te słowa! :) i czekamy do jutra w takim razie 😘 dałaś mi nadzieję, że nie wszystko stracone

reklama
Hej dziewczyny,
Kochana tu na forum jedna robiła dwa tssty z rana i negatyw poszła na betę i wyszedł pozytyw🤗
U mnie powinna hrabina zjawić się wczoraj aczkolwiek nic nie słychać kurczeee boję się testować żeby nie ujrzeć tej jednej krechy... 🙄

Do góry