reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaglądałam już do Was wcześniej i czuje że potrzebuje dołączyć. 😊
Ja 26, mąż 30. Dziś 1dc, rozpoczynam 2 cykl starań. Cykle 30dniowe.
Wiedziałam że może się nie udać, ale kurczę tak się wkrecilam że nawet mdłości miałam, wahania nastrojów i bardzo częste siku- co co oczywiście przypisywalam ciąży. Testów oczywiscie zmarnowałam tysiące.
Echhh Rozczarowana małpą jestem dziś. I niecierpliwa jestem no 😀
cześć Diana, witamy. Dostaniesz tu wiele wsparcia i zobaczysz w końcu i Ty wstawisz tu swoje 2 kreseczki 😘

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...

Hej dziewczyny,
Jestem z Wami od początku z tym, że odkąd napisałam swoją historię to tylko Was czytam :) ale dziś mam totalnego doła :( mój mąż po tym jak w wynikach miał 1% poprawnych plemników zaczął brać fertilman plus. Na początku września pojechaliśmy sami ns weekend, akurat była owulacja... Miałam nadzieję, ze się uda... Półtora roku a tu nadal nic :( dziś rano zrobiłam test niestety negatywny.. Mąż w czwartek ma ponowne badanie nasienia ale serio miałam nadzieję że się uda :( @ powinna byc jutro i wszystko zapowiada, że tak będzie :( smutno mi...
Bardzo mi przykro, to już trochę czasu starań jest...😔 Pisz śmiało, same fajne dziewczyny są tutaj, które chętnie udzielają wsparcia i dają dobre rady ☺️ a może akurat jutro @ nie przyjdzie, to że dzisiaj test wyszedł negatywny nie znaczy że jutro może nie wyjść pozytywny, moja przyjaciółka tak miała (dwa razy w dzień @ testy negatywne) a teraz ma dwoje wspaniałych dzieciaczków 😍 trzymam kciuki za Ciebie ✊

Hej dziewczyny,
Nie załamuj się. Znam kobiety, które starały się kilka lat i w końcu zaszły w ciążę. A nawet takie z niedrożnymi jajowodami, którym się udało. To był cud. Też mam zawsze doła jak czuję @, ale nowy cykl to nowa szansa!! W końcu się uda.

Bardzo mi przykro, to już trochę czasu starań jest...😔 Pisz śmiało, same fajne dziewczyny są tutaj, które chętnie udzielają wsparcia i dają dobre rady ☺ a może akurat jutro @ nie przyjdzie, to że dzisiaj test wyszedł negatywny nie znaczy że jutro może nie wyjść pozytywny, moja przyjaciółka tak miała (dwa razy w dzień @ testy negatywne) a teraz ma dwoje wspaniałych dzieciaczków 😍 trzymam kciuki za Ciebie ✊
Dzięki za te słowa! :) i czekamy do jutra w takim razie 😘 dałaś mi nadzieję, że nie wszystko stracone

reklama
Hej dziewczyny,
Kochana tu na forum jedna robiła dwa tssty z rana i negatyw poszła na betę i wyszedł pozytyw🤗
U mnie powinna hrabina zjawić się wczoraj aczkolwiek nic nie słychać kurczeee boję się testować żeby nie ujrzeć tej jednej krechy... 🙄

Do góry