reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Anio0lek
O to też może być okJa ostatnio w Rossmannie widziałam nowość żel Lactacyd, podobno zachowuje równowagę naturalnego pH okolic intymnych, może też by się nadał
Katalinazed
No więc nadchodzi @, już mam plamienia Nic tylko czekać z kolejną próbą do listopada . Chyba popadam już w depresje
Gryfin
Bardzo mi przykroNo więc nadchodzi @, już mam plamienia Nic tylko czekać z kolejną próbą do listopada . Chyba popadam już w depresje
A ja po zmierzeniu stwierdziłam że nic z tego w tym cyklu bo się naczytałam opisów dziewczyn że zawsze miały więcej niż zwykle pod pachą dzisiaj mam 29dc , kalendarzyk mi wyznaczył na jutro okres . Owu była potwierdzona testem 12dc, sexy były 10,11,12 dzień cyklu . Narazie nie czuje się okresowo, trochę pobili brzuch ale inaczejNie każda kobieta ma podwyższona temperaturę w ciąży zwłaszcza pod pachą. Nie skreślaj cyklu przez temperaturę mierzona pod pachą. Ona nam nic nie mówi. Który masz dzisiaj dc? Za ile ma być @ masz potwierdzona owu? Sexy były?
Jeśli owu była wcześniej to @ tez powinna przyjść wcześniej. Zawsze faza literalna trwa 14dni. Także łatwo policzycCzy jeśli w tym cyklu owu przyszła wcześniej (praktycznie 5 dni po @) to testowanie wcześniej też ma sens bo fasolka miała więcej czasu aby się zagnieździć (?) czy to co pisze jest logiczne?
Aliseek
Zaangażowana w BB
współczuje. Zbieraj siły na nowy cykl i nowa szanse.No więc nadchodzi @, już mam plamienia Nic tylko czekać z kolejną próbą do listopada . Chyba popadam już w depresje
Aliseek
Zaangażowana w BB
Mam takie pytanie... odkąd zdecydowaliśmy z partnerem, ze zaczniemy się starać rzuciłam palenie i nie miałam w ustach grama alkoholu. Teraz myśle czy to dobre podejście by odmawiać sobie nawet lampki wina. Myśląc, ze mogę sie starać jeszcze długie miesiące czy przysłowiowo nie dostanę „na głowę”? Jak Wy do tego podchodzicie? Żyjecie normalnie a jeśli test wyjdzie pozytywny to ucinacie wszystkie niedozwolone rzeczy od razu i tyle ?
reklama
Gryfin
Ja pije lampkę czerwonego wina od 1dc do 14dc, czyli wychodzi raz na tydzień. Czerwone wino pomaga zbudować endoMam takie pytanie... odkąd zdecydowaliśmy z partnerem, ze zaczniemy się starać rzuciłam palenie i nie miałam w ustach grama alkoholu. Teraz myśle czy to dobre podejście by odmawiać sobie nawet lampki wina. Myśląc, ze mogę sie starać jeszcze długie miesiące czy przysłowiowo nie dostanę „na głowę”? Jak Wy do tego podchodzicie? Żyjecie normalnie a jeśli test wyjdzie pozytywny to ucinacie wszystkie niedozwolone rzeczy od razu i tyle ?