reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Coś więcej na temat tego żelu powiesz? Polecił Ci go ktoś czy sama chcesz spróbować?
Chce spróbować, trafiłam na ten szukając żelu Conceive . Może nie koniec nie koniecznie wierzę w jego super działanie ale wolę już ten niż inne nawilżacze które działają delikatnie plemnikobójcze . Ja generalnie z racji tego co robię zawodowo to nie wierzę w suplementy ale niestety że w przypadku starań o dziecko wszystkiego się człowiek chwyta

Jak najbardziej. Ja owu miałam 4 dni wcześniej i test wyszedł mi już pozytywny 4 dni przed @
Czy jeśli w tym cyklu owu przyszła wcześniej (praktycznie 5 dni po @) to testowanie wcześniej też ma sens bo fasolka miała więcej czasu aby się zagnieździć (?) czy to co pisze jest logiczne? [emoji848]

Chce spróbować, trafiłam na ten szukając żelu Conceive . Może nie koniec nie koniecznie wierzę w jego super działanie ale wolę już ten niż inne nawilżacze które działają delikatnie plemnikobójcze . Ja generalnie z racji tego co robię zawodowo to nie wierzę w suplementy ale niestety że w przypadku starań o dziecko wszystkiego się człowiek chwyta
Też myślałam nad tym żelem ale na razie spróbujemy bez żadnego żelu. Wcześniej używaliśmy unimil taki naturalny niby ale kto go tam wie...

reklama
Do góry