reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Też mówię małżJa poszukam z największą ilością mg w składzie.
Z malzem zamówiliśmy jednak taki.lepszy dla niego test płodności, trochę kosztuje ale ma bardzo dobre opinie.
K
Katijah
Gość
Mi Wiesiołek nic nie dał, wręcz musiałam odstawić bo brzuch mnie bolałDziewczyny które stosowały wiesiołka [emoji847] jest 23dc a ja cały czas dalej w środku mam mokro, a zwykle w tym dniu cyklu było już sucho [emoji848] czy to Wiesiołek ma takie działanie, a może mała kropeczka [emoji7][emoji2530]
Chce spróbować, trafiłam na ten szukając żelu Conceive . Może nie koniec nie koniecznie wierzę w jego super działanie ale wolę już ten niż inne nawilżacze które działają delikatnie plemnikobójcze . Ja generalnie z racji tego co robię zawodowo to nie wierzę w suplementy ale niestety że w przypadku starań o dziecko wszystkiego się człowiek chwytaCoś więcej na temat tego żelu powiesz? Polecił Ci go ktoś czy sama chcesz spróbować?
Nesbitt33
Jak najbardziej. Ja owu miałam 4 dni wcześniej i test wyszedł mi już pozytywny 4 dni przed @
Czy jeśli w tym cyklu owu przyszła wcześniej (praktycznie 5 dni po @) to testowanie wcześniej też ma sens bo fasolka miała więcej czasu aby się zagnieździć (?) czy to co pisze jest logiczne? [emoji848]
Anio0lek
Też myślałam nad tym żelem ale na razie spróbujemy bez żadnego żelu. Wcześniej używaliśmy unimil taki naturalny niby ale kto go tam wie...Chce spróbować, trafiłam na ten szukając żelu Conceive . Może nie koniec nie koniecznie wierzę w jego super działanie ale wolę już ten niż inne nawilżacze które działają delikatnie plemnikobójcze . Ja generalnie z racji tego co robię zawodowo to nie wierzę w suplementy ale niestety że w przypadku starań o dziecko wszystkiego się człowiek chwyta
Carry88
Moderator
Ja poszukam z największą ilością mg w składzie.
Z malzem zamówiliśmy jednak taki.lepszy dla niego test płodności, trochę kosztuje ale ma bardzo dobre opinie.
pokaż jaki
Gryfin
W takim razie zatestuje wcześniej, ale od dzisiaj mam objawy jak na @ więc chyba nic z tego... Chociaż jeszcze 6 dni do tej wrednej małpyJak najbardziej. Ja owu miałam 4 dni wcześniej i test wyszedł mi już pozytywny 4 dni przed @
reklama
Gryfin
Ja ostatnio w Rossmannie widziałam nowość żel Lactacyd, podobno zachowuje równowagę naturalnego pH okolic intymnych, może też by się nadałTeż myślałam nad tym żelem ale na razie spróbujemy bez żadnego żelu. Wcześniej używaliśmy unimil taki naturalny niby ale kto go tam wie...