reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mi Wiesiołek nic nie dał, wręcz musiałam odstawić bo brzuch mnie bolał
U mnie to samo, zauważyłam lepszy śluz bez wiesiołka i mialam ciągle bóle w pachwinach. Odstawiłam i jak ręka odjął. Ale myślę że warto spróbować na sobie, wielu dziewczynom pomaga.
Chce spróbować, trafiłam na ten szukając żelu Conceive . Może nie koniec nie koniecznie wierzę w jego super działanie ale wolę już ten niż inne nawilżacze które działają delikatnie plemnikobójcze . Ja generalnie z racji tego co robię zawodowo to nie wierzę w suplementy ale niestety że w przypadku starań o dziecko wszystkiego się człowiek chwyta
Ja z tym zelem zaszłam w pierwsza ciążę. W druga już bez niego, więc myślę że nie pomaga zajść, ale jak masz problem z suchością pochwy to czemu nie. Na pewno jest bezpieczny, pytałam lekarza pierwszego kontaktu, ginekologa i urologa [emoji4]

Ja dziś 10 dc. Wczoraj wieczorem robiłam testy owu i biało, a dziś zauważyłam mikro plamienie i czuję ból brzucha jak na owu. I weź tu bądź człowieku mądry. [emoji34] Nigdy nie miałam owu aż tak wcześnie. No nic na wszelki wypadek dziś będą przytulanki. Wczoraj nie było, więc jakby to była wcześniejsza owu, to chyba szansę marne. Może ten wiesiołek powoduje minimalne plamienie hmmm sama nie wiem. Dziwne to wszystko. Tym bardziej że raz w życiu miałam plamienie owulacyjne. A jestem już stara baba[emoji16]

Gdyby jeszcze wczoraj na testach owu była choć minimalna kreska cokolwiek, ale była biel vizira.

Jakie suplementy bierzecie ? Ja biorę Femibion wczesna ciąża ale kończy mi się opakowanie i myśle o Ovarinie. Wydaje mi się, ze Ovarin bierze się już jako kwas foliowy itp i nie powinno się go już łączyć z innym źródłem kwasu foliowego. Sama nie wiem. Polecacie jakieś suplementy ? Wybór jest duży a niewiadomo na co się zdecydować.

Jakie suplementy bierzecie ? Ja biorę Femibion wczesna ciąża ale kończy mi się opakowanie i myśle o Ovarinie. Wydaje mi się, ze Ovarin bierze się już jako kwas foliowy itp i nie powinno się go już łączyć z innym źródłem kwasu foliowego. Sama nie wiem. Polecacie jakieś suplementy ? Wybór jest duży a niewiadomo na co się zdecydować.
Ja biorę Pregna Start tak mi polecił endokrynolog, dodatkowo biorę tran (kwasy Omega 3 + wit D3) no i biorę olej z wiesiołka

reklama
Do góry