reklama
Koralik93
Fanka BB :)
Pójdziesz na betę czy jeszcze poczekasz co się wydarzy?
Czekam jeszcze.. nie mam kiedy teraz iść za bardzo, na razie obserwuje i jojczę tu na forum [emoji16]jak w przyszłym tyg dalej nie będzie ani jednego ani drugiego to chyba pójdę do ginekologa a nie na betę [emoji848]
Gryfin
Tak myślę że to będzie dobry pomysłCzekam jeszcze.. nie mam kiedy teraz iść za bardzo, na razie obserwuje i jojczę tu na forum [emoji16]jak w przyszłym tyg dalej nie będzie ani jednego ani drugiego to chyba pójdę do ginekologa a nie na betę [emoji848]
Gryfin
Porpawia śluz w pierwszej fazie cyklu, ten najbardziej płodny, sprawia że jest go dużo i dobrej jakościDziewczynki o co chodzi z tym wiesiołkiem?
Licz od dzisiaj 1 dc. Aromka obojętnie jak bierzesz, ja brałam wieczorem przed snem a jak dwa razy dziennie to rano po wstaniu i wieczorem przed snem
Pytanie do dziewczyn stosujących aromek. Lekarz zalecił brać od 2 dc. Plamien dostałam już wczoraj, ale się nie rozkręciło: skończyło się na brązowych plamieniach i bólu brzucha (co też ciekawe, wcześniej tak nie miałam). Prawdziwe krwawienie przeszło w nocy. Mam dzisiaj liczyć jako 1 dc czy wczoraj? Dodatkowo, jak bierzecie ten aromek, do jedzenia, na czczo? Nie widzę informacji w ulotce, tylko że raz dziennie
Anio0lek
A jaki najlepszy brać?Porpawia śluz w pierwszej fazie cyklu, ten najbardziej płodny, sprawia że jest go dużo i dobrej jakości
Gryfin
Wiesz co nie wiem, myślę że wszystkie spełnią swoją funkcję. Ja biorę akurat w formie oleju a nie kapsułek bo nie umiem połykać kupiony w aptece ale to jest z takiej małej rodzinnej firmy niedaleko mojej miejscowości także lokalny produkt, ciemna butelka i w lodówceA jaki najlepszy brać?
Gryfin
Coś więcej na temat tego żelu powiesz? Polecił Ci go ktoś czy sama chcesz spróbować?Też pomyśle nad tym wiesiołkiem. Mam do odbioru paczkę z testem owu, Ovarinem oraz Fertilsafe żelem bo przy ostatnim cyklu miałam wrażenie że śluz był bardzo skąpy:/
reklama
Magdusia88
Ovarin to suplement diety, więc można brać [emoji4]Cześć staraczki. To mój pierwszy miesiąc starań. Idę jutro na betę (dziś 35 dc). Czy któraś z Was bierze Ovarin bądź słyszało coś o nim? [emoji3166] moje koleżanki go polecały ale czy można go brać teoretycznie nie mając problemów hormonalnych itp ?