reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Licz od dzisiaj 1 dc. Aromka obojętnie jak bierzesz, ja brałam wieczorem przed snem a jak dwa razy dziennie to rano po wstaniu i wieczorem przed snem :)
Pytanie do dziewczyn stosujących aromek. Lekarz zalecił brać od 2 dc. Plamien dostałam już wczoraj, ale się nie rozkręciło: skończyło się na brązowych plamieniach i bólu brzucha (co też ciekawe, wcześniej tak nie miałam). Prawdziwe krwawienie przeszło w nocy. Mam dzisiaj liczyć jako 1 dc czy wczoraj? Dodatkowo, jak bierzecie ten aromek, do jedzenia, na czczo? Nie widzę informacji w ulotce, tylko że raz dziennie

A jaki najlepszy brać?
Wiesz co nie wiem, myślę że wszystkie spełnią swoją funkcję. Ja biorę akurat w formie oleju a nie kapsułek bo nie umiem połykać 🤦‍♀️ kupiony w aptece ale to jest z takiej małej rodzinnej firmy niedaleko mojej miejscowości także lokalny produkt, ciemna butelka i w lodówce 😉

reklama
Cześć staraczki. To mój pierwszy miesiąc starań. Idę jutro na betę (dziś 35 dc). Czy któraś z Was bierze Ovarin bądź słyszało coś o nim? [emoji3166] moje koleżanki go polecały ale czy można go brać teoretycznie nie mając problemów hormonalnych itp ?
Ovarin to suplement diety, więc można brać [emoji4]

Do góry