G
guest-1713165905
Gość
To będziemy testować razemDziewczyny życzę miłej nocy jutro 21dc coraz bliżej )) przesyłam pozytywną energię [emoji3526][emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziemy testować razemDziewczyny życzę miłej nocy jutro 21dc coraz bliżej )) przesyłam pozytywną energię [emoji3526][emoji3526]
Ja bym poczekała ostatnio miałam identycznie 7 dni spóźnienia.. Poszłam do gin zrobiła usg i widziała ze juz plamienie się zaczyna po kilku godz od wizyty dostałam @. Poczekaj jeszcze troszkę..Dziewczyny, minął mi dzisiaj 34 dzień cyklu, zrobiłam nawet znowu test bo wszelkie objawy okresowe ustały i @ nie przyszła.. Negatyw.
Zdarzyła się którejś z was taka sytuacja? Czy warto iść do lekarza żeby dał coś na wywołanie @? Czy czekać jeszcze ?
ja dziś 20dc, ale cykl na straty, wiec testować z wami nie będę, ale za to będę trzymać kciuki za dwie kreski u WasDziewczyny życzę miłej nocy jutro 21dc coraz bliżej )) przesyłam pozytywną energię
Kochana bardzo mi przykro. Dobrze Ci zrobię trochę odpoczynku A potem wracaj do działania. Będę trzymać kciuki z całego serducha ❤Cześć dziewczyny. Kolejny dzień i kolejny negatywny test. Oficjalnie łapię doła i żegnam się z Wami ma jakiś czas
tez bym poczekała 3-4 dni spóźnienia to chyba jeszcze w miarę „norma”. Ja bym poczekała przynajmniej tydzień.Ja bym poczekała ostatnio miałam identycznie 7 dni spóźnienia.. Poszłam do gin zrobiła usg i widziała ze juz plamienie się zaczyna po kilku godz od wizyty dostałam @. Poczekaj jeszcze troszkę..
To jesteśmy razem nie testujące[emoji4] i również trzymam [emoji110] za każdą co testuje na dniach.ja dziś 20dc, ale cykl na straty, wiec testować z wami nie będę, ale za to będę trzymać kciuki za dwie kreski u Was [emoji3531]
Ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny wyszedł, dodatkowo na szyjce mam brunatny śluz więc pewnie @ się szykuje... Dodatkowo jestem chora, więc nawet pomiar temperatury nie jest miarodajny... Wszystko do dupy.Cześć dziewczyny. Kolejny dzień i kolejny negatywny test. Oficjalnie łapię doła i żegnam się z Wami ma jakiś czas
Z samego rana nie robi się testów owu. I również nie z pierwszego moczu.Witam się wtorkowo [emoji846]
Wy tu testy hcg wrzucacie, to ja też wrzucę ale lh [emoji28]
Dzisiaj 9dc i przed chwilą zrobiłam test, bo wczorajszy był 'prawie prawie' i bach [emoji50]
Zobacz załącznik 1176427
Ginek jutro, pewnie będzie chciał dać pregnyl, czy warto dzwonić i wcisnąć się na dziś jakby miał czas? Co sądzicie?