młoda1994
Fanka BB :)
O 19Pytałam o godzinę kiedy robiłaś ten test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 19Pytałam o godzinę kiedy robiłaś ten test
Ja tak miałam w czasie owu i po niej dość często w tym cyklu
Ja bym powtórzyła ok. 23-24. Rano może już być jasna. Zależy jak długo masz pik, ale przed drugą ciąża miałam pozytyw tylko ok. 20-16 h przed owulacja, a pozostałe były negatywne. Może masz tak samo.
To zrób przed północą jeszcze jeden, tylko nie pij dwie godziny przed i zobaczymy jak będzie
Cześć, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tyle że u nas 10 lat minęło, zanim podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. I też za pierwszym razem poszło gładko, a tym razem, póki co, nie idzie. Też staram się nie załamywać i nie nakręcać. Będzie, co ma być. Choć oczywiście bym chciała. Życzę powodzenia!Witam się gorąco
Nie napiszę że jestem nowa ponieważ bardzo mocno udzielałam się na forum ok 10 lat przy pierwszym dziecku. Minęło praktycznie 9 lat jak podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Wcześniej że względu na wiele czynników nie zdecydowaliśmy się na to. A że z Antosiem udało się od razu przy jednym seksie to my głupi sądziliśmy że teraz pójdzie zupełnie gładko. Oczywiście przed staraniami byłam u gina i wszystko jak najbardziej ok. No ale niestety mimo starań ciąży nie ma:/ pocieszam się że nie ja jedyna i staram nie załamywać....
Ja na tym niżej widzę delikatny cień. Kup w aptece płytowy test i sprawdz rano.Hej dziewczyny jestem nowa obserwuje czytam od dawna ale.tym razem liczę na porade. A wiec... Miesiączka spóźnia sie 3 dzien, dzis cos sie zaczęło ale szybko się skończyło. Jedyne co mi przyszlo na myśl to test . ponizej wyniki prosze o opinie . test facelle paskowy. Kiedys robilam inw przypadku braku ciąży nic sie nie pojawiało.dzis wydaje mi sie ze cos widze. A wy?
A powiedz mi jak będzie jutro mocniejszy to który uznać za pierwszy pozytyw?
Ja bym zrobiła jutro i jeśli będzie ciemniejsza to pozytywna. Ja tak zrobiłam 30 była ciemna Ale nie taka mega i byłam pewna że z 30 na 31 sierpnia czułam jak pęka. A potem jeszcze zrobiłam drugi i kolejny blady A 2 września wyszła najciemniejsza. I potem sama zgłupiałam.Taka informacje znam i wiem o tym. Moje pytanie brzmiało czy jeśli jutro test owu będzie ciemniejszy niż dzisiaj czy dopiero jutrzejszy uznać jako pozytyw ( z dzisiaj jest kreska testowa jaśniejsza niż kontrolna i powinno się go potraktować jako negatyw)
Możliwe że @ opóźnia się ze stresu albo przesunela Ci się owu i jeszcze coś na teście wyskoczy@ powinnam dostać wczoraj. Więc dzis powinno już coś wyjść
Myślę że jeśli nie masz koniecznych powodów to spokojnie poczekaj chociaż do 6 tygodnia. Ja jak pytałam swojego to mówi żeby trochę poczekać. Dziś mu napisałam że jak przyjdę to będzie 7 tc to mówił że superDziewczyny do gina za 2 tyg to za wcześnie? Myślicie ze będzie serduszko? To byłby jakoś 5t i kilka dni
Właśnie właśnie ty pisałaś że cię jajniki kłują? Bboszzz mnie też strasznie bolą i kłują ale ja tłumaczę sobie to tym że to po hsg taki skutek uboczny.
Owulacja prawie na 100% była 30.08Możliwe że @ opóźnia się ze stresu albo przesunela Ci się owu i jeszcze coś na teście wyskoczy
Miło że nie jestem sama, a ile się starcie o drugie bobo? My krótko bo parę miesięcyCześć, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tyle że u nas 10 lat minęło, zanim podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. I też za pierwszym razem poszło gładko, a tym razem, póki co, nie idzie. Też staram się nie załamywać i nie nakręcać. Będzie, co ma być. Choć oczywiście bym chciała. Życzę powodzenia!
O tej godzinie to ja śpię. W zeszłym cyklu pik utrzymywał mi się kilka godzin tylko.Ja bym powtórzyła ok. 23-24. Rano może już być jasna. Zależy jak długo masz pik, ale przed drugą ciąża miałam pozytyw tylko ok. 20-16 h przed owulacja, a pozostałe były negatywne. Może masz tak samo.
pannadziewanna to chyba ja pisałam. Mnie bolą niemiłosiernie i spać nie dają. Jeszcze te skurcze. [emoji848]