reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Z samego rana nie robi się testów owu. I również nie z pierwszego moczu.

Edit: mogą wychodzić fałszywie dodatnie

Wiem, że nie z pierwszego moczu, ja wstałam o 5 😉 to nie był 1wszy mocz
Na jednej ze stron pisali, że jeśli już coś zaczyna być widać, to lepiej robić i rano i wieczorem z pominięciem 1 moczu, bo można pik przegapić.
Screenshot_20200915_083508_com.android.chrome.jpg

Ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny wyszedł, dodatkowo na szyjce mam brunatny śluz więc pewnie @ się szykuje... [emoji30][emoji30][emoji30] Dodatkowo jestem chora, więc nawet pomiar temperatury nie jest miarodajny... Wszystko do dupy.
Moze jeszcze coś za wcześnie? Trzymam mocno kciuki żeby to jednak nie była @

Witam się wtorkowo [emoji846]
Wy tu testy hcg wrzucacie, to ja też wrzucę ale lh [emoji28]
Dzisiaj 9dc i przed chwilą zrobiłam test, bo wczorajszy był 'prawie prawie' i bach [emoji50]
Zobacz załącznik 1176427

Ginek jutro, pewnie będzie chciał dać pregnyl, czy warto dzwonić i wcisnąć się na dziś jakby miał czas? Co sądzicie?
O matko!! A jak długie masz cykle? Ja dziś 9dc i nawet nie zaczęłam robić testów!! Wracam z roboty i sikam[emoji23]

Wiem, że nie z pierwszego moczu, ja wstałam o 5 [emoji6] to nie był 1wszy mocz
Na jednej ze stron pisali, że jeśli już coś zaczyna być widać, to lepiej robić i rano i wieczorem z pominięciem 1 moczu, bo można pik przegapić.
Zobacz załącznik 1176438
Bardziej chodziło mi o to że testy robi się najwcześniej o 10 rano. Nie wcześniej mimo że sikalas kilka razy przed wykonaniem testu[emoji4]

Przykro mi.. Trzymaj się tam, ja trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]
Kochana bardzo mi przykro. Dobrze Ci zrobię trochę odpoczynku A potem wracaj do działania. Będę trzymać kciuki z całego serducha
Nie umiem sobie z tym poradzić.
Szyjke mam zamknieta, brzuch i jajniki ciagle pobolewają i ciagna od zeszłego czwartku. Szyjka zaczyna się robić miękka.
Wlosy zaczęły mi się przetłuszczać jak nigdy. Pelno syfów na buzi. Na okres nigdy tak nie mialam, nigdy nie miałam żadnych objawów oprocz nerwowości. A teraz nerwowa nie jestem.
Wszystko na odwrót.
Okres zawsze jak w zegarku, teraz się spóźnia 2 dzień.
Wszyscy wokół twierdzą, że jestem w ciazy bo ciało mi się zmieniło. Jakas ciotka mojej mamy stwierdzila ze nigdy się nie myli i jak mówi że ciąża to tak jest.
Wiecie, nie wierzę w takie gadanie. Ale im więcej słyszę tym więcej mysle i jest mi w ch** przykro. Jak na złość nagle wszyscy zachodza w ciaze albo rodzą. A ja zaczynam w jakąś depresję pogadać.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny wyszedł, dodatkowo na szyjce mam brunatny śluz więc pewnie @ się szykuje... [emoji30][emoji30][emoji30] Dodatkowo jestem chora, więc nawet pomiar temperatury nie jest miarodajny... Wszystko do dupy.
Ja też nie wytrzymałam i zrobiłam [emoji41] bielsze nie będzie [emoji851] ale czekam właśnie w kolejce do lekarza bo niepokoi mnie ten silny ból jajników po hsg.

reklama
O matko!! A jak długie masz cykle? Ja dziś 9dc i nawet nie zaczęłam robić testów!! Wracam z roboty i sikam[emoji23]
Mam 25 - 26 dniowe jak w zegarku.
Ja ostatnio byłam na monitoringu to w 10dc miałam pęcherzyk 19mm i 23mm, ciekawe czy teraz jest chociaż jeden 🤔
Śluz plodny naprawdę plodny mam 3 dzień dzisiaj. Wiecie lh może mi skoczyło, ale mi nie pękają pęcherzyki, więc może w tym cyklu w końcu da mi więcej niż 5000j gonatropin 🙄

Do góry