reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Owulacja prawie na 100% była 30.08
Stresuje się tylko tą sytuacją. Wolałabym wiedzieć na czym stoje. A póki co nawet piwa napić się nie mogę 😅
Wychodzi na to że miałaś owu wcześniej niż ja :) też tak miałam całe wakacje na działce A ja dwa tygodnie przed owu piłam co było A potem dwa kolejne odmawiałam .aż w końcu w domowym zaciszu się udało :)

reklama
To zrób przed północą jeszcze jeden, tylko nie pij dwie godziny przed i zobaczymy jak będzie :)
Niestety nie dam rady bo ja zaraz idę spać. Wstaje co dziennie o 6.00

Ja nie muszę trzymać tej zasady nie pić 2h przed wykonaniem testu bo jak nie pije to testy mam negatywne a jak pije to normalnie pik mi pokazuja[emoji1787]

To ja mam tak samo [emoji28][emoji28] nie pije 1-2 H i bladzioch, w zrobię test zaraz po wypiciu kubka kawy i kreska widoczna choć oczywiście nie pozytywny jeszcze [emoji28] pierwszy po wypiciu kawały , A drugi po półtorej godziny nie picia [emoji28]
Niestety nie dam rady bo ja zaraz idę spać. Wstaje co dziennie o 6.00

Ja nie muszę trzymać tej zasady nie pić 2h przed wykonaniem testu bo jak nie pije to testy mam negatywne a jak pije to normalnie pik mi pokazuja[emoji1787]
20200913_093757.jpeg
20200914_085947.jpeg

Wychodzi na to że miałaś owu wcześniej niż ja :) też tak miałam całe wakacje na działce A ja dwa tygodnie przed owu piłam co było A potem dwa kolejne odmawiałam .aż w końcu w domowym zaciszu się udało :)
W domu mam ostatni test. Jutro rano zrobię. Jeśli wyjdzie negatywny to się poddaję i niecierpliwie będę czekać na @

To ja mam tak samo [emoji28][emoji28] nie pije 1-2 H i bladzioch, w zrobię test zaraz po wypiciu kubka kawy i kreska widoczna choć oczywiście nie pozytywny jeszcze [emoji28] pierwszy po wypiciu kawały , A drugi po półtorej godziny nie picia [emoji28]Zobacz załącznik 1176365Zobacz załącznik 1176368
Ja się zastanawiam, mam te testy z allegro i codziennie mam taki wynik jak na pierwszym zdjęciu.. nie udało mi się w tym cyklu złapać pozytywnego ani negatywnego..

Dziewczyny, minął mi dzisiaj 34 dzień cyklu, zrobiłam nawet znowu test bo wszelkie objawy okresowe ustały i @ nie przyszła.. Negatyw.
Zdarzyła się którejś z was taka sytuacja? Czy warto iść do lekarza żeby dał coś na wywołanie @? Czy czekać jeszcze :(?

reklama
Cześć, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tyle że u nas 10 lat minęło, zanim podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. I też za pierwszym razem poszło gładko, a tym razem, póki co, nie idzie. Też staram się nie załamywać i nie nakręcać. Będzie, co ma być. Choć oczywiście bym chciała. Życzę powodzenia! :)
Dziewczyny ja też o drugie się staram mam 6latka, 3 lata starań i nic, 😔

Do góry