reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a wy pracujecie ? Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca ale miałam zespół chłopaków i czułam się jak księżniczka więc nie było ciężko:) teraz pracuje w piekarni , co prawda na sklepie ale wysokoobrotowym gdzie mamy też wypiek ,piec ,parownik, temperatury są niemiłosierne, szczególnie po zawaleniu wszystkiego pleksa , kastle może nie są ciężkie ale tempo jest duże i tak się zastanawiam czy gdybym była w ciąży to musieliby mnie przenieść gdzieś indziej ,inne stanowisko ,czy coś takiego?
Ja mam taką pracę, że w przypadku zajścia w ciążę właściwie powinnam iść na L4 od pojawienia się drugiej kreski na teście

reklama
Witam się gorąco:)
Nie napiszę że jestem nowa ponieważ bardzo mocno udzielałam się na forum ok 10 lat przy pierwszym dziecku. Minęło praktycznie 9 lat jak podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Wcześniej że względu na wiele czynników nie zdecydowaliśmy się na to. A że z Antosiem udało się od razu przy jednym seksie to my głupi sądziliśmy że teraz pójdzie zupełnie gładko. Oczywiście przed staraniami byłam u gina i wszystko jak najbardziej ok. No ale niestety mimo starań ciąży nie ma:/ pocieszam się że nie ja jedyna i staram nie załamywać....

Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię 😔 wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?
Popieram w 100% 😁 sama mam taki plan 🙂 daje sobie jeszcze kilka miesięcy i spadam ale na własną działalność, dlatego jeszcze czekam 😀

A jakie endometrium masz? :) Super, że wizyta przebiegła pomyślnie.
Chyba mi nie powiedziała ile ma mm, albo nie zarejestrowałam, a nie widzę żeby pisało na zdj usg wiec nie wiem 🤷🏼‍♀️ W każdym razie mówiła ze idealne ... no ale coz, zobaczymy... bardzo liczę na ten wrzesień, gdyby się udało to zaszłabym w miesiącu swoich urodzin a urodziloby się w miesiącu urodzin męża i rocznicy ślubu wiec może ten cykl okaże się szczęśliwy 🙈

reklama
Do góry