Carry88
Moderator
To moje wyniki, co sądzicie?
Prolaktyne miałam identyczna i mi kręcił ze wysoka
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
@JakDeszcz mam taką nadzieję, że tak będzie jeszcze chwilę muszę poczekać
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Flexed biceps :muscle: 💪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4aa.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moje wyniki, co sądzicie?
Wypadają, ale mam wrażenie, że teraz mniejProlaktyne miałam identyczna i mi kręcił ze wysokaferrytyna mam ciut wyższa a nie wypadają Ci włosy?
@JakDeszcz mam taką nadzieję, że tak będzie jeszcze chwilę muszę poczekać![]()
Ja też tak miałam, że już kilka dni przed @ miałam przeczucie że się udało. Jak już się potwierdziło, to niestety miałam przeczucie, że coś będzie nie tak. I w 8 tyg się potwierdziło, że niestety jajo jest pusteJa miałam to samo takie dziwne przeczucie. Cieszyłam się bardzo i nigdy bym się nie spodziewała, że takie coś usłyszę na wizycie, ale gdzieś tak wewnętrznie czułam, często sprawdzałam czy nie plamie, tak mi się wbilo do głowy i piersi tak mocno nie bolały taka powiedzialabym kobieca intuicja. Jak już wiedziałam, że ciąża jest mlodsza to się potwierdziło i po tygodniu niestety się potwierdziło na 100%
Strach pomyśleć co w kolejnej ciazy co tydzień na usg będę chyba chodzić![]()
Wypadają, ale mam wrażenie, że teraz mniej
Ja też tak miałam, że już kilka dni przed @ miałam przeczucie że się udało. Jak już się potwierdziło, to niestety miałam przeczucie, że coś będzie nie tak. I w 8 tyg się potwierdziło, że niestety jajo jest puste. Jak znowu uda mi się zajść to chyba będę co 2/3 tyg na wizytach. Chociaż mam nadzieję że odetchne jak usłyszę bijące serduszko, albo szczęśliwie dobije do drugiego trymestru.
Chyba masz za wysoki stosunek FSH do LH. Ja też mam za wysoki to lekarz powiedział, że może to wskazywać na problemy z owulacja.To moje wyniki, co sądzicie?
Bo mi strasznie wypadają, tarczyca ok, morfologia też itp i gdzieś o tej ferrytynie przeczytałam i miałam chyba ok 50 wynik, ale sypia mi się okropnie
Mam owszem, zawsze miałam mam stwierdzone PCOSChyba masz za wysoki stosunek FSH do LH. Ja też mam za wysoki to lekarz powiedział, że może to wskazywać na problemy z owulacja.
Głowa do góryJa wlasnie usłyszałam bijące, ale ze ciąża młodsza to kazał mi przyjść za tydzień i po tygodniu już nie biło.Więc ten strach na pewno będzie nam towarzyszył.
Ja też tak miałam, że już kilka dni przed @ miałam przeczucie że się udało. Jak już się potwierdziło, to niestety miałam przeczucie, że coś będzie nie tak. I w 8 tyg się potwierdziło, że niestety jajo jest puste. Jak znowu uda mi się zajść to chyba będę co 2/3 tyg na wizytach. Chociaż mam nadzieję że odetchne jak usłyszę bijące serduszko, albo szczęśliwie dobije do drugiego trymestru.
Ja rowniez uslyszalam bijace serduszko i szczerze wolalabym nie uslyszecJa wlasnie usłyszałam bijące, ale ze ciąża młodsza to kazał mi przyjść za tydzień i po tygodniu już nie biło.Więc ten strach na pewno będzie nam towarzyszył.