reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jestem 2 miesiące po zabiegu czekam na okres i wizytę u lekarza, z wyników wyszły mi tylko mutacje więc witaminy i acard. Za miesiąc myślę, że będziemy próbować i zobaczymy.

@młoda1994 ja nie miałam szansy się wyklucic chodzę do gina prywatnie, skierowań nie chcą wystawiać i wprost mi powiedział, że po 1 razie nie wystawi.
Zamiast wspomagać ludzi to robią pod górkę.

reklama
Moze jeszcze za wcześnie. Dopóki nie ma okresu jest nadzieja! Trzymam kciuki nadal :)
Kochana właśnie czytałam o tym, że może być za szybko. Najlepiej poczekać od terminu spodziewanej @ kilka dni. Dziękuję za wsparcie 😍🤗 mam nadzieję że to jednak będzie ciąża bo jeżeli nie, a ja nadal @ nie będę miała to znaczy, że mam jakieś poważniejsze problemy ze zdrowiem 🤦
Dziwnie to wszystko dla mnie jest.... Tym bardziej, że nigdy nie miałam problemów z @. Ale nie ma co się nastawiać. Czas pokaże hehe :)

Cudownie mam nadzieję, ze i u mnie to kucie i przeczucie wrozy cos dobrego
A tak wogole w ostatniej poronionej ciąży od poczatku wiedzialam ze coz jest nie tak i mowilam ze to będzie cud jak donosze ta ciaze to krzyczeli na mnie w domu a wiedziałam ze bedzie nie tak, nawet na sile probowalam sie cieszyć mowic ze sobie wmawiam ale mialam rację, teraz czuje ze bedzie wszystko dobrze jak zajde w ciążę ❤
Nadejdzie taki dzień że zapomnisz o tym wszystkim i będziesz tulić maleństwo w ramionach😊Po tych wszystkich waszych przejściach jesteście tylko mocniejsze😊

Kochana właśnie czytałam o tym, że może być za szybko. Najlepiej poczekać od terminu spodziewanej @ kilka dni. Dziękuję za wsparcie 😍🤗 mam nadzieję że to jednak będzie ciąża bo jeżeli nie, a ja nadal @ nie będę miała to znaczy, że mam jakieś poważniejsze problemy ze zdrowiem 🤦
Dziwnie to wszystko dla mnie jest.... Tym bardziej, że nigdy nie miałam problemów z @. Ale nie ma co się nastawiać. Czas pokaże hehe :)
Spokojnie :) zajmij myśli czyms przyjemnym i czekaj :) tym bardziej jak masz regularne miesiaczki :) wpadnij w wir obowiązków i powtorz test za 2-3 dni :) jestem dobrej myśli !:)

Spokojnie :) zajmij myśli czyms przyjemnym i czekaj :) tym bardziej jak masz regularne miesiaczki :) wpadnij w wir obowiązków i powtorz test za 2-3 dni :) jestem dobrej myśli !:)
Dziękuję bardzo 🤩.
No staram się tym jakoś nie przejmować. Nawet jak o tym myślę to tak na luzie. Bo stres nie jest mi potrzebny. Teraz mam urlop, a szkoda bo w pracy zajęłabym się praca :) ale już na najbliższe dni sobie coś zaplanuje.
Nigdy nie miałam nieregularnych cyklów. No może -/+ 2 dni maksymalnie. Ale to jest wszystko w normie 🤔☺️

Cudownie mam nadzieję, ze i u mnie to kucie i przeczucie wrozy cos dobrego
A tak wogole w ostatniej poronionej ciąży od poczatku wiedzialam ze coz jest nie tak i mowilam ze to będzie cud jak donosze ta ciaze to krzyczeli na mnie w domu a wiedziałam ze bedzie nie tak, nawet na sile probowalam sie cieszyć mowic ze sobie wmawiam ale mialam rację, teraz czuje ze bedzie wszystko dobrze jak zajde w ciążę ❤️

Ja miałam to samo takie dziwne przeczucie. Cieszyłam się bardzo i nigdy bym się nie spodziewała, że takie coś usłyszę na wizycie, ale gdzieś tak wewnętrznie czułam, często sprawdzałam czy nie plamie, tak mi się wbilo do głowy i piersi tak mocno nie bolały taka powiedzialabym kobieca intuicja. Jak już wiedziałam, że ciąża jest mlodsza to się potwierdziło i po tygodniu niestety się potwierdziło na 100%
Strach pomyśleć co w kolejnej ciazy co tydzień na usg będę chyba chodzić 🙈🙉🤦‍♀️

Ja miałam to samo takie dziwne przeczucie. Cieszyłam się bardzo i nigdy bym się nie spodziewała, że takie coś usłyszę na wizycie, ale gdzieś tak wewnętrznie czułam, często sprawdzałam czy nie plamie, tak mi się wbilo do głowy i piersi tak mocno nie bolały taka powiedzialabym kobieca intuicja. Jak już wiedziałam, że ciąża jest mlodsza to się potwierdziło i po tygodniu niestety się potwierdziło na 100%
Strach pomyśleć co w kolejnej ciazy co tydzień na usg będę chyba chodzić 🙈🙉🤦‍♀️
Strach ma wielkie oczy. Ale ciąża ciąży nie równa. A może właśnie akurat teraz będzie ok, lżej :)

reklama
To moje wyniki, co sądzicie?

Załączniki

• Screenshot_20200715_193405.jpg
    Screenshot_20200715_193405.jpg
    271,4 KB · Wyświetleń: 92
Do góry