Ancka
Fanka BB :)
Dobra wróżba,będziesz nadzianaDziewczyny 9 dni do terminu @ a dziś męczy mnie okropny smak w ustach taki kwaśno-metaliczny, ani umycie zębów, ani wypicie kawy, soku, wody nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra wróżba,będziesz nadzianaDziewczyny 9 dni do terminu @ a dziś męczy mnie okropny smak w ustach taki kwaśno-metaliczny, ani umycie zębów, ani wypicie kawy, soku, wody nie pomaga
Tylko na usg nie było widać rosnących pęcherzyków największe to 6mmMozesz miec problem z niepekajacym pecherzykiem (LUF) wtedy trzeba wziac zastrzyk na pekniecie..
Jak ja się cieszę, że z dnia na dzień robią się ciemniejsze! ❤ U mnie niestety dalej biało, a szyjka zamkniętaJa na paskowym widzę cień
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.
Ja już po cichu gratuluję
Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni na pewno wyjdzie kreska
A dziękuję za zainteresowanie
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak
A dziękuję za zainteresowanie
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak
Dobry lekarz to podstawa.Tylko na usg nie było widać rosnących pęcherzyków największe to 6mm
No pewnie! Życzę Ci żeby wszystko się udałoHej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?
Tylko na usg nie było widać rosnących pęcherzyków największe to 6mm
Bardzo dobra decyzja.Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?