reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny a ma któraś z was problemy z niespokojnymi nogami ? Jestem 7dpo i przedwczoraj w nocy mnie tak mrowily denerwowały a dzisiejszej nocy nie dawały już zasnąć . Podskakują , denerwują... Ostatni raz miałam tak w ciąży ale pod koniec a teraz nawet jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży 😋

Ja na paskowym widzę cień:)
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam :) U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.
Ja już po cichu gratuluję :)

Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się:) lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni :) na pewno wyjdzie kreska :)

A dziękuję za zainteresowanie:)
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14 :)
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak :)
Jak ja się cieszę, że z dnia na dzień robią się ciemniejsze! ❤ U mnie niestety dalej biało, a szyjka zamknięta 🤷‍♀️

Tylko na usg nie było widać rosnących pęcherzyków :( największe to 6mm :(
Dobry lekarz to podstawa.
Często pcos to zestaw stanow chorobowych. Polecam wizytę u diabetologa, krzywa cukrową i insulinowa.
Jeśli wyjdą nieprawidłowe, to spróbuj po konsultacji z lekarzem zacząć przyjmowanie metforminy.
Do tego dieta z niskim ig i, jeśli masz nadwagę, to próbować zrzucić.
No i prolaktyne zbadać trzeba by było.

Robilas już te badania? Wyszło coś zastanawiającego?

Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię 😔 wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?

Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię 😔 wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
No pewnie! Życzę Ci żeby wszystko się udało

reklama
Bardzo dobra decyzja.

Do góry