Leć po inne A może Cię miło zaskoczyDziękuję [emoji846] Nie chce się nastawiać, ale oczywiście teraz to mam ochotę tylko lecieć po pracy po testy i testować teraz codziennie [emoji12] Myślałam że te pinki są bardzo dobre właśnie...
reklama
Nesbitt33
Fanka BB :)
Haha też tak miałam a im bliżej tym bardziej to odkładam żeby się nie zawieśc. W środę myślę zrobić pierwszy test [emoji16]
Oooo to ja już tyle po pewnie będę testować bo w pierwszym dniu cyklu byłam najbardziej cierpliwa osoba na świece dziś 7.8 po jestem najmniej cierpliwym człowiekiem w kosmosie [emoji23][emoji23]
Katalinazed
My z mężem staramy się już prawie rok, wyniki może nie są złe ale urolog stwierdził żylaki powrózka nasiennego i czeka nas zabieg by żołnierzyki były jeszcze lepsze
Zabieg mamy mieć 5 października. A ja mam cichą nadzieje ze może nas jednak ominie. Cykle mam 28/29 i teraz @ powinnam mieć sobota/niedziela. Czuje dziwne uczucie ciągnięcia w dole brzucha...Nie wiem czy jutro nie zrobić testu..chyba wariuje już 

Załączniki
Ania181818
Zaciekawiona BB
Ja właśnie w sobotę miałam owu i stres i myślenie się zaczęłoWy już testujecie, a ja jeszcze przed owu [emoji3526] [emoji3526] Potem zacznie się 14 dni stresu.
Ancka
Hahahaha najważniejsze przetrwać dzień ,potem następny i jakoś idzie to fakt. Dlatego też nie kupuję bo jak bym miała to bym zrobiła teraz a to jeszcze gorzejHaha też tak miałam a im bliżej tym bardziej to odkładam żeby się nie zawieśc. W środę myślę zrobić pierwszy test [emoji16]
pannadziewanna
Jestem na dokładnie takim samym etapie cyklu jak ty.... Tylko że mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres i wieczorem jeszcze piersi zaczęły boleć. Chodzę do toalety bo mam wrażenie że za chwilę mnie zaleje ale nic nie ma tylko biały śluz.
U mnie 24 DC i 10 dpo i boje się test zrobić [emoji85] jeszcze mnie przeziębienie dopadło... [emoji849]
Ancka
Dziewczyny a wy pracujecie ? Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca ale miałam zespół chłopaków i czułam się jak księżniczka więc nie było ciężko
teraz pracuje w piekarni , co prawda na sklepie ale wysokoobrotowym gdzie mamy też wypiek ,piec ,parownik, temperatury są niemiłosierne, szczególnie po zawaleniu wszystkiego pleksa , kastle może nie są ciężkie ale tempo jest duże i tak się zastanawiam czy gdybym była w ciąży to musieliby mnie przenieść gdzieś indziej ,inne stanowisko ,czy coś takiego?
Ancka
Jeszcze nic nie jest przesadzoneJestem na dokładnie takim samym etapie cyklu jak ty.... Tylko że mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres i wieczorem jeszcze piersi zaczęły boleć. Chodzę do toalety bo mam wrażenie że za chwilę mnie zaleje ale nic nie ma tylko biały śluz.
reklama
RozumiemJa 7 letnia córkęnie, długo się nie staram to pierwszy cykl . Córka była z zupełnego zaskoczenia z czego się bardzo cieszę ale nie było wtedy takiej sytuacji ,żebyśmy mogli się spodziewać ,więc wydaje mi się że zadziałał preelajkulat . Potem 7 lat żadnej "wpadki" i teraz pierwszy cykl świadomych starań więc zobaczymy
te 7 lat antykoncepcja na podstawie kalendarzyka dlatego dziwi mnie brak niespodzianek
![]()