reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?
Tak naprawdę nie wiadomo. Mogą być cykle długie i owu będzie a mogą być cykle regularne co do dnia a owu nie będzie. Musiałabyś skoczyć na monitoring kilku cykli i do pomocy robić testy owu mierzyć temperaturę caly cykl. Inaczej chyba nie idzie stwierdzić cykli bezowulacyjnych [emoji848]

reklama
Może jest jeszcze szansa.
Ja zrobiłam rano tego pinka o czułości 10 ale kreska jest mniej widoczna niż na tym wczorajszym.
Także jednak kupię jakieś inne w aptece :)
Trzymam kciuki żeby następny test świecił 2 grubymi krechami :)
Ja jutro powtórzę, ale raczej zostaje mi czekać na @

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się w 18dc z nadzieją, że ten cykl też będzie trwał 28 dni a nie 30 😁 co by szybciej zacząć nowy 🙏 staram się być na bieżąco tu, ale jak kogoś pominęłam z kreskami to gratuluje 😁 czy ktoś tez jest w podobnym momencie i wie, ze to nie ten cykl?

Do góry