Na pewno zobaczysz dwie kreseczki ja mam nadzieję że rano będę mogła Wam się pochwalić ładnymi kreskami Ale nie polecialam po inny test. Zrobię tego pinka co mam i więcej nie będę robićMuszę jeszcze poczekać z testowaniem kilka dni ale jest nadzieja
reklama
K
Katijah
Gość
Czekam na ranoNa pewno zobaczysz dwie kreseczki ja mam nadzieję że rano będę mogła Wam się pochwalić ładnymi kreskami Ale nie polecialam po inny test. Zrobię tego pinka co mam i więcej nie będę robić
Unanime
Fanka BB :)
Ja tez jutro będę testować. Życzę nam wszystkim 2 kresek ❤Na pewno zobaczysz dwie kreseczki ja mam nadzieję że rano będę mogła Wam się pochwalić ładnymi kreskami Ale nie polecialam po inny test. Zrobię tego pinka co mam i więcej nie będę robić
Mi lekarz w czwartek powiedział, że tylko lekarz, który wystawia receptę w ramach kontraktu z NFZ może wystawić taka darmową receptę, ale nie orientuje się, więc ręki nie dam za to uciąć.Dziewczyny orientujecie się się co do tego programu Ciaza +. Jeśli lekarz przyjmuje prywatnie to może wystawić receptę żeby lek z listy był darmowy ?
Chociaż czytając w internecie podstawą ma być ciąża i każdy lekarz z zaświadczeniem o ciąży powinien wystawić taka receptę z kodem C. Można się zagubić.
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze testy u nas ten cykl stracony, 17dc, ale u mnie bezowulacyjny, a mąż we wtorek badania nasienia... Stresuje się tym badaniem chyba bardziej niż on, a z drugiej strony już bym chciała wiedzieć co i jak, żeby móc zaplanować jak działać w kolejnym cyklu
bleucoco
Fanka BB :)
Hmm z tym śluzem to też różnie bywa. U mnie na pewno było inaczej niż zawsze Zawsze miałam po owu a przed @ dużo takiego gęstego mlecznego śluzu, a po zapłodnieniu miałam na odwrót - bardzo sucho. Pamiętam, że próbowaliśmy boboseksów, bo niby wiedziałam, że owu już była, ale była wcześniej z objawów niż z kalendarzyka, więc chcieliśmy jeszcze próbować, a tu się nie dało tak było sucho Taki typowy śluz ciążowy pojawił się u mnie dopiero po terminie @Dziękuję za odpowiedź powiem Ci, że od owulacji mniej więcej badań szyjkę i na początku faktycznie była taka twarda i niżej. Teraz jest bardziej spulchniona i wyżej,bo ledwo ja mogę dosięgnąć palcem. Ale jest zamknięta. Śluz mam biały, gęsty. Pamiętasz jaki miałaś?
No i po owu a przed terminem @ zawsze już psuła mi się skóra, włosy inne były, niby wszystko tak samo a jednak gorzej się wyglądało. A po zapłodnieniu promieniałam Aż sama byłam zdziwiona, bo wyglądałam jakbym ciągle była w czasie owu. Nie powiązałam tego jeszcze wtedy z ciążą, bo w sumie nic nie czułam Dopiero po terminie @ wysypało mnie bardzo trądzikiem i miałam tłustą skórę i przetłuszczające się włosy, ale około 9 tc zaczęło się to regulować i wszystko wróciło do normy
Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze testy u nas ten cykl stracony, 17dc, ale u mnie bezowulacyjny, a mąż we wtorek badania nasienia... Stresuje się tym badaniem chyba bardziej niż on, a z drugiej strony już bym chciała wiedzieć co i jak, żeby móc zaplanować jak działać w kolejnym cyklu
Podobno każda kobieta może mieć jeden w roku czy kilka bezowulacyjnych.
Brak owulacji można podejrzewać jeśli masz długie i nieregularne cykle ale tak naprawdę to można potwierdzić tylko na monitoringu u ginelologa.
Brak owulacji można podejrzewać jeśli masz długie i nieregularne cykle ale tak naprawdę to można potwierdzić tylko na monitoringu u ginelologa.
Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?
reklama
U mnie akurat potwierdzone na usg u ginekologa w tym cyklu. Objawów jakby miała być też nie mam, więc niestety czekam na kolejny cykl z niecierpliwością.Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?