reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A co jest wskazaniem w takim razie?
Ja nie będę brała heparyny bo immunolog powiedziała że nic mi nie dolega jeśli chodzi o trombofilie. Rozmawiałam z ginką przed immunologiem.

Wg mojego lekarza to np. zespół antyfosfolipidowy albo jakieś inne problemy zakrzepowe potwierdzone leczeniem itp. Samo pai i poronienie nie, bo pai nie wskazuje na trombofilie. I wielu lekarzy samego pai nie wiąże z poronieniem.
Mi przepisze, ale pełnopłatna.

Ostatnia edycja:
U mnie po owulacji i zapłodnieniu pierwszego dnia od razu opadła bardzo nisko i zrobiła się twarda, dokładnie tak samo jak przed @. Dopiero potem lekarz stwierdził, że jest OK, czyli zapewne uniosła się jak powinna. U każdego unosi się w innym czasie, czasami nawet dopiero w okolicy terminu @ lub po :)
Dziękuję za odpowiedź 😘 powiem Ci, że od owulacji mniej więcej badań szyjkę i na początku faktycznie była taka twarda i niżej. Teraz jest bardziej spulchniona i wyżej,bo ledwo ja mogę dosięgnąć palcem. Ale jest zamknięta. Śluz mam biały, gęsty. Pamiętasz jaki miałaś?

Dziękuję za odpowiedź 😘 powiem Ci, że od owulacji mniej więcej badań szyjkę i na początku faktycznie była taka twarda i niżej. Teraz jest bardziej spulchniona i wyżej,bo ledwo ja mogę dosięgnąć palcem. Ale jest zamknięta. Śluz mam biały, gęsty. Pamiętasz jaki miałaś?
Ja mam od trzech dni biały i gęsty śluz

reklama
Dziewczyny A macie tak przed @ że czujecie jakby tam nagle coś albo spuchlo, ale właśnie może ta szyjka się obniżyła ? Nie wiem jak to opisać, ale czuje jakby tam balonik się napompowal i zaraz miał pęknąć :)

Do góry