Eh zdzierstwo 119zl za chyba 10 sztuk? Przez całą ciążę zaczynam od jutraNo właśnie. Może wystarczy daj znać w takim razie. Ja też mam pai homo ale liczę się z kosztami bo będę miała clexane. Do tego mój gin przyjmuje prywatnie a rodzinny mi na bank nie przepisze.
reklama
Marta200x
Fanka BB :)
O jeszcze rodzinny jest nadziejaNo właśnie. Może wystarczy daj znać w takim razie. Ja też mam pai homo ale liczę się z kosztami bo będę miała clexane. Do tego mój gin przyjmuje prywatnie a rodzinny mi na bank nie przepisze. [emoji849]
Carry88
Moderator
Eh zdzierstwo 119zl za chyba 10 sztuk? Przez całą ciążę zaczynam od jutra
Ty masz z tego co pamiętam inne przesłanki do zastrzyków może twoje wystarcza żebyś dostała refundację. U mnie tylko mutacje i poronienie a to nie wystarczy.
To prawda. Sprobuje od lekarza cos wyciagnacTy masz z tego co pamiętam inne przesłanki do zastrzyków może twoje wystarcza żebyś dostała refundację. U mnie tylko mutacje i poronienie a to nie wystarczy.
bleucoco
U mnie po owulacji i zapłodnieniu pierwszego dnia od razu opadła bardzo nisko i zrobiła się twarda, dokładnie tak samo jak przed @. Dopiero potem lekarz stwierdził, że jest OK, czyli zapewne uniosła się jak powinna. U każdego unosi się w innym czasie, czasami nawet dopiero w okolicy terminu @ lub poDziewczyny a jak to jest z szyjką po zapłodnieniu? Któraś z Was badała ja po.owulacji w cyklu w którym się udało?
Carry88
Moderator
A może nie przyjdzie ? I wtedy będziesz mogła zatestowac
Nawet nie muszę. 1dc welcome to...
Koralik93
Nawet nie muszę. 1dc welcome to...
Kurcze.. nowy cykl nowe szanse, tak o tym myślmy.
A mojej @ nadal nie ma.. [emoji34]
Tylko lekarz na nfz, może być rodzinny ale muszą być wskazania do otrzymania darmowych leków. A ryczałt to jeszcze co innego niż ten program, na ryczałt moja ginka mi mówiła że też wypisze prywatnie jeśli immunolog zadecyduje że jest koniecznela heparyna.
Dziewczyny orientujecie się się co do tego programu Ciaza +. Jeśli lekarz przyjmuje prywatnie to może wystawić receptę żeby lek z listy był darmowy ?
Ja właśnie czytam i różnie pisze a idę specjalnie w poniedziałek do lekarza prywatnie po heparynę i jeśli przyjdzie mi za nią zapłacić to się wściekne...
Carry88
Moderator
Kurcze.. nowy cykl nowe szanse, tak o tym myślmy.
A mojej @ nadal nie ma.. [emoji34]
No pewnie, czułam, że przyjdzie. Nie testuje też nigdy przed okresem wiec nie oglądam tej bieli
reklama
Carry88
Moderator
Tylko lekarz na nfz, może być rodzinny ale muszą być wskazania do otrzymania darmowych leków. A ryczałt to jeszcze co innego niż ten program, na ryczałt moja ginka mi mówiła że też wypisze prywatnie jeśli immunolog zadecyduje że jest koniecznela heparyna.
Kurde a mój nawet na ryczałt nie chce, bo mutacje to nie wskazanie bo Ty nie masz też innych wskazań?