Moja nie dość, że się nie czaiła, to jeszcze przyszła dzień przed czasem i jak normalnie mam 26-dniowe cykle, tak nagle po 25 dniach dostałam właśnie okres. Niby płodna się wydaje, a nie jestemMnie już się cierpliwość kończy [emoji1787] gdzie ta cholerna małpa @@@?!
Niech przychodzi a nie się czai ..
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dziewczyny, tak się wtrace. Nie chce nowych wątków zakładać. A może mniej więcej będziecie wiedzieć. Być może za jakiś czas będę z Wami. Byłam w szpitalu, mocno.plamilam na różowo, teraz jeszcze jakieś brązowe resztki. ;\ beta rośnie, w środę po poludniu wynosila ponad 16 tys. W czwartek rano lekarz nie znalazl jeszcze zarodka. Czy jest możliwe że się jeszcze pokaże? Czy przy poronieniu zatrzymanym beta rośnie? Coś nie widzę tej ciąży optymistycznie ;/ Przepraszam, ale.smutno mi. Om 23 lipca, ale owulacja na bank była później patrząc po temp i sluzie.
Chce_byc_mama_wielu
W sensie czy beta może rosnąć, bo tylko jajo.plodowe z pęcherzykiem żółtkowym będzie rosło?
Stymulację owulacji
Znaczy że masz puste jajo czy nic w macicy nie znalazł??A to nie znam. Mogę jeszcze zapytać - stymulację czego?
W sensie czy beta może rosnąć, bo tylko jajo.plodowe z pęcherzykiem żółtkowym będzie rosło?
Chce_byc_mama_wielu
Był pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. Ale nie było jeszcze echa zarodka. Mówił, ze trzeba czekać i iść na kontrolę, ale ja się stresuje. Badal mnie rano, a przeddzień po poludniu beta wynosila ponad 16 tys :/Stymulację owulacji Znaczy że masz puste jajo czy nic w macicy nie znalazł??
Carry88
Moderator
Był pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. Ale nie było jeszcze echa zarodka. Mówił, ze trzeba czekać i iść na kontrolę, ale ja się stresuje. Badal mnie rano, a przeddzień po poludniu beta wynosila ponad 16 tys :/
A który to tydzień wg miesiączki i usg?
Chce_byc_mama_wielu
Wedlug miesiaczki 7+1 było, usg 5 tydz, nie mówił lekarz konkretnie ;/A który to tydzień wg miesiączki i usg?
Carry88
Moderator
Wedlug miesiaczki 7+1 było, usg 5 tydz, nie mówił lekarz konkretnie ;/
Hm.. To pozostaje czekać a jak długie cykle masz?
reklama
Dziewczyny orientujecie się się co do tego programu Ciaza +. Jeśli lekarz przyjmuje prywatnie to może wystawić receptę żeby lek z listy był darmowy ?
Mnie się wydaje że nie. Tylko Ci lekarze co mają umowę z NFZ. Ale będę na wizycie dopiero w październiku to się dowiem