Podziwiam to teraz sukienka dla Ciebie szukaj będziesz zjawiskową panną młodą
reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
@aga.i.nieszka nie ma jak mąż wychodzi do pracy przede mną później do drugiej pracy idzie [emoji2368]Ale jest jeszcze dzień [emoji12]
Koralik93
Hej Kobietki, Dzisiaj obudziłam się z plamieniem później przerodziło się to w dość obfite krwawienie z dużą ilością skrzepow jak zwykle tampona zmieniam co jakieś 5/6 godzin dzisiaj muszę dosłownie co godzinę. Duża ilość skrzepow i ból brzucha okropny dosłownie zwijam się z bólu. W ciąży raczej nie byłam test wyszedł negatywny. Nie wiecie od czego może być takie dziwne krwawienie ?
W ostatnim cyklu to samo miałam.. od kiedy zaczęłam się starać to mam same anomalie w cyklach.. ostatni cykl tak mnie zalało że nie umiałam sobie poradzić, to nie było krwawienie normalne tylko jakiś krwotok prawie, już myślałam czy do lekarza nie jechać.. tak jak piszesz co godzinę zmiana podpaski a i tak przemoklam kilka razy [emoji2356] przepraszam za tyle szczegółów..
Potem się zastanawiałam co się stało, czy to np. mogła być ciąża biochemiczna albo coś..
Koralik93
A u mnie 27dc i czekam sobie [emoji2356][emoji2368][emoji1787]
Mnie już się cierpliwość kończy [emoji1787] gdzie ta cholerna małpa @@@?!
Niech przychodzi a nie się czai ..
Carry88
Moderator
Mnie już się cierpliwość kończy [emoji1787] gdzie ta cholerna małpa @@@?!
Niech przychodzi a nie się czai ..
Do mnie przyjdzie jutro wredota
A może nie przyjdzie ? I wtedy będziesz mogła zatestowacDo mnie przyjdzie jutro wredota
A to nie znam. Mogę jeszcze zapytać - stymulację czego?To jest lek na stymulacje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
K
Katijah
Gość
My czekamy z tobąA u mnie 27dc i czekam sobie