reklama
Nesbitt33
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj 21 dc
A który macie dzień cyklu dziewczyny? Ja jak @ nie przyjdzie to zatestuje w weekend [emoji848]
Aksamitka28
GratulacjeKochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty. Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326
Dzień dobry, no u mnie chyba coś się rozkręca, bo na papierze taki różowy śluz. Nigdy nie miałam plamień, ale ogólnie ten cykl jest na maxa dziwny, więc pewnie dzisiaj zaleje mnie tradycyjny wodospad. Ale na razie jeszcze się nie witam w 1dc bo w sumie nie wiem, czy plamienie już się do okresu wlicza czy dopiero jak normalna żywa krew?
Koralik93
A macie jakieś objawy?
Też trochę myślę czy to nie za szybko ale już dłużej nie wytrzymam [emoji12] no chyba że @ mnie wcześniej zastanie. Mam dwa testy, jeśli w piątek nie wyjdzie to testuje w niedzielę albo w poniedziałek
Ja mam sporo testów ale tych tanich z allegro, leżą i kuszą [emoji16]
Gryfin
Ja dokładnie w tym cyklu wiedziałam kiedy mam owu ( potwierdził to test, śluz i kłucie w jajnikach) a teraz mam takie dobre przeczucie ze wyszło czuje się taka podekscytowana, ale testuje dopiero 23 września więc jeszcze spoooooro czasu przede mną, test cierpliwościA macie jakieś objawy?
Też trochę myślę czy to nie za szybko ale już dłużej nie wytrzymam [emoji12] no chyba że @ mnie wcześniej zastanie. Mam dwa testy, jeśli w piątek nie wyjdzie to testuje w niedzielę albo w poniedziałek
Carry88
Moderator
A macie jakieś objawy?
Ja się czuję tak samo jak na okres, ale ja raczej z tych nie nakręcających się więc czekam cierpliwie do terminu okresu
Koralik93
Ja się czuję tak samo jak na okres, ale ja raczej z tych nie nakręcających się więc czekam cierpliwie do terminu okresu
No ja też czuje brzuch tak okresowo na razie delikatnie, myślę że będzie ta @, jak przyjdzie szybko to może nie zmarnuje testu..
reklama
Carry88
Moderator
No ja też czuje brzuch tak okresowo na razie delikatnie, myślę że będzie ta @, jak przyjdzie szybko to może nie zmarnuje testu..
Ja co prawda w ciąży czułam się tak samo jak na okres,ale nie nastawiam się żeby w tym cyklu sie udało. Wolę się zaskoczyć miło. Co będzie to będzie