reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?

reklama
Hej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?
. Pokaz :) Wstaw fotkę :)
u mnie dzisiaj 13 dpo i negatywny rano :( a miałam takie nadzieje ... ah Niech mnie ktoś przytuli :( jutro /pojutrze powinna przyjść @ :(
. Póki nie ma @ nic straconego. Mi jak zaszłam to test z bladziochem wyszedł dopiero na 3 dzień po terminie @ .

Właśnie zmamierzam kisić, już załatwiłam duży słoik od teściowej [emoji16] Moja mamuśka mnie już rok próbowała namówić na sok z kiszonek, ona pije i stosuje inne dziwne specyfiki po tym jak zdiagnozowano u niej nowotwor piersi która straciła.
kochana sok z kiszonych burakow... dziala cuda. polecam te eko, na allegro mozna kupic za niecale 2,50 za 500ml butelke.

Właśnie zmamierzam kisić, już załatwiłam duży słoik od teściowej [emoji16] Moja mamuśka mnie już rok próbowała namówić na sok z kiszonek, ona pije i stosuje inne dziwne specyfiki po tym jak zdiagnozowano u niej nowotwor piersi która straciła.
sok z kiszonek jest zbawienny, nie tylko wplywa na plodnosc ale wszelkie zle wyniki z krwi potrafi bez uzycia lekow poprawic w miesiac. ja probowalam kisic ale jak jestem stworzona do robienia przetworow i na zime zawsze 200 sloiczkow ogarniam z wszelkimi paprykami, ogorkami, cukiniami itp tak z buraczkami nie polubilismy sie. Probowalam i nie mam cierpliwosci w ogole. ale zamawiam na internetach i pije szklaneczke dziennie, samopoczucie juz po kilku dniach jest o niebo lepsze.

u mnie dzisiaj 13 dpo i negatywny rano :( a miałam takie nadzieje ... ah Niech mnie ktoś przytuli :( jutro /pojutrze powinna przyjść @ :(
przytulam bardzo mozno ale jednoczesnie mowie, ze test przed terminem @ wcale nie musi wyjsc pozytywny!!! spokojnie jutro rano powtorz... poki @ nie ma, nadziei nie wolno tracic!

reklama
Do góry