reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
. Pokaz Wstaw fotkęHej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?
. Póki nie ma @ nic straconego. Mi jak zaszłam to test z bladziochem wyszedł dopiero na 3 dzień po terminie @ .u mnie dzisiaj 13 dpo i negatywny rano a miałam takie nadzieje ... ah Niech mnie ktoś przytuli jutro /pojutrze powinna przyjść @
locala
Właśnie zmamierzam kisić, już załatwiłam duży słoik od teściowej [emoji16] Moja mamuśka mnie już rok próbowała namówić na sok z kiszonek, ona pije i stosuje inne dziwne specyfiki po tym jak zdiagnozowano u niej nowotwor piersi która straciła.
kochana sok z kiszonych burakow... dziala cuda. polecam te eko, na allegro mozna kupic za niecale 2,50 za 500ml butelke.
wiola0904
sok z kiszonek jest zbawienny, nie tylko wplywa na plodnosc ale wszelkie zle wyniki z krwi potrafi bez uzycia lekow poprawic w miesiac. ja probowalam kisic ale jak jestem stworzona do robienia przetworow i na zime zawsze 200 sloiczkow ogarniam z wszelkimi paprykami, ogorkami, cukiniami itp tak z buraczkami nie polubilismy sie. Probowalam i nie mam cierpliwosci w ogole. ale zamawiam na internetach i pije szklaneczke dziennie, samopoczucie juz po kilku dniach jest o niebo lepsze.Właśnie zmamierzam kisić, już załatwiłam duży słoik od teściowej [emoji16] Moja mamuśka mnie już rok próbowała namówić na sok z kiszonek, ona pije i stosuje inne dziwne specyfiki po tym jak zdiagnozowano u niej nowotwor piersi która straciła.
. Pokaz Wstaw fotkę
. Póki nie ma @ nic straconego. Mi jak zaszłam to test z bladziochem wyszedł dopiero na 3 dzień po terminie @ .
wiola0904
przytulam bardzo mozno ale jednoczesnie mowie, ze test przed terminem @ wcale nie musi wyjsc pozytywny!!! spokojnie jutro rano powtorz... poki @ nie ma, nadziei nie wolno tracic!u mnie dzisiaj 13 dpo i negatywny rano a miałam takie nadzieje ... ah Niech mnie ktoś przytuli jutro /pojutrze powinna przyjść @
reklama
wiola0904
jak piszesz post to masz tam dolącz pliki... kliknij i zalacz zdjecieNie za bardzo wiem jak dodać zdjęcie ...