reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a słyszałyście o zwiększeniu szans na ciąże przy używaniu po stosunku kubeczka menstruacyjnego? Natknęłam się na to gdzieś w necie i chyba spróbujemy 😂

reklama
Dziewczyny a słyszałyście o zwiększeniu szans na ciąże przy używaniu po stosunku kubeczka menstruacyjnego? Natknęłam się na to gdzieś w necie i chyba spróbujemy 😂
. Kiedyś tu pisałam o czymś takim tzn byłam w Bootsie w drogerii po testy patrzę a tam kubeczek z wyglądu podobny do menstruacyjnego, ale zastosowanie do zatrzymania nasienia w sobie ... Maja tez testy dla facetów, takie jak dla nas ciążowe i owu tak są do użytku domowego na nasienie. Myśle ze dobra sprawa bo tu nie ma tak ze idziesz sobie do labo i robią Ci co chcesz , nawet bety nie ma. A ja w ciąże zaszłam, ale coś się dzieje, ze zaszłam ale później strata :( Oby teraz się udało i jak zajdę to szczęśliwie donoszę :)

Hej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?
No nawet bardzo bladziutka kreska jest obiecujaca! Najlepiej to poworz test jutro z rana albo zrob bete :)

Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.
Może to glupie, ale pociesza mnie to, że nie tylko ja mam w domu takiego krzykacza 😈🙊🙈

reklama
Do góry