reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a słyszałyście o zwiększeniu szans na ciąże przy używaniu po stosunku kubeczka menstruacyjnego? Natknęłam się na to gdzieś w necie i chyba spróbujemy 😂

reklama
Dziewczyny a słyszałyście o zwiększeniu szans na ciąże przy używaniu po stosunku kubeczka menstruacyjnego? Natknęłam się na to gdzieś w necie i chyba spróbujemy 😂
. Kiedyś tu pisałam o czymś takim tzn byłam w Bootsie w drogerii po testy patrzę a tam kubeczek z wyglądu podobny do menstruacyjnego, ale zastosowanie do zatrzymania nasienia w sobie ... Maja tez testy dla facetów, takie jak dla nas ciążowe i owu tak są do użytku domowego na nasienie. Myśle ze dobra sprawa bo tu nie ma tak ze idziesz sobie do labo i robią Ci co chcesz , nawet bety nie ma. A ja w ciąże zaszłam, ale coś się dzieje, ze zaszłam ale później strata :( Oby teraz się udało i jak zajdę to szczęśliwie donoszę :)

Hej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?
No nawet bardzo bladziutka kreska jest obiecujaca! Najlepiej to poworz test jutro z rana albo zrob bete :)

Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.
Może to glupie, ale pociesza mnie to, że nie tylko ja mam w domu takiego krzykacza 😈🙊🙈

reklama
Do góry