reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
. Kiedyś tu pisałam o czymś takim tzn byłam w Bootsie w drogerii po testy patrzę a tam kubeczek z wyglądu podobny do menstruacyjnego, ale zastosowanie do zatrzymania nasienia w sobie ... Maja tez testy dla facetów, takie jak dla nas ciążowe i owu tak są do użytku domowego na nasienie. Myśle ze dobra sprawa bo tu nie ma tak ze idziesz sobie do labo i robią Ci co chcesz , nawet bety nie ma. A ja w ciąże zaszłam, ale coś się dzieje, ze zaszłam ale później strata Oby teraz się udało i jak zajdę to szczęśliwie donoszęDziewczyny a słyszałyście o zwiększeniu szans na ciąże przy używaniu po stosunku kubeczka menstruacyjnego? Natknęłam się na to gdzieś w necie i chyba spróbujemy
No nawet bardzo bladziutka kreska jest obiecujaca! Najlepiej to poworz test jutro z rana albo zrob beteHej wszystkim według moich obliczeń powinnam dziś dostać @ zrobiłam dwa testy na jednym jest bardzo bladziutka kreska test o czułości 10 ta kreska nie powinna być mocniejsza czy poczekać parę dni i znowu zrobić test?
Ja robiłam wczoraj w diagnostyce przez luxmed i miałam jakoś przed 18a robiłaś gdzie? Ja w diagnostyce robiłam po 10-11, wynik miałam dość szybko - jakoś koło 15.
Dzisiaj też w diagnostyce ale przez luxmed - czyli pewnie późnym wieczorem
U
użytkownik-a
Gość
Jak długo brałaś ja za tydzień moja sprawdzam po miesiącu brania, jestem już bardzo ciekawa jak będzie u mnieProlaktyna 3,15 chyba te leki naprawdę działają [emoji322]
martini87
Może to glupie, ale pociesza mnie to, że nie tylko ja mam w domu takiego krzykaczaJa bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.
Daraa_94
Równe 2 tygodnie, a przed miałam 21 18 31 a teraz taki wynik więc jestem zadowolona i dostinex i euthyrox działaJak długo brałaś ja za tydzień moja sprawdzam po miesiącu brania, jestem już bardzo ciekawa jak będzie u mnie
U mnie 3 dc, piątka
Wpadłam się przywitać i znikam Miłego dnia dziewczyny Dziś 4dc oj coś czuje, ze ten miesiąc będzie się wlókł niesamowicie haha
reklama
wiola0904
robic robic!!! bedzie mial najpiekniejszy prezentUwaga już mam następny scenariusz. Mój mąż 21.02 kończy 30 lat ja @ mam mieć 22.02 myślicie zrobić test w piątek czy czekać i nie psuć mu urodzin.
Ja to jestem jebninto jednak.