reklama
locala
Fanka BB :)
Mój ginekolog do którego chodzę prywatnie jest ordynatorem i większości monitoringów mam za free w szpitalu [emoji846]
W niedzielę? Gdzie w niedzielę robią monitoring? [emoji3]
ForgetMeeNot
W punkt. Ale myślę, że nikt kto przez to nie przeszedł nawet sobie nie wyobraża jak to jest [emoji6]
Dokładnie tak [emoji846] można sobie planować i zakładać różne scenariusze a potem o tak rzeczywistości weryfikuje [emoji23][emoji23]
To wszystko zależy od dziecka, ja od pierwszych dni gotowałam, sprzątałam, śmigałam na specerki, przyjmowałam gości i jeszcze zdążyłam się wyspać z maluszkiem, ale mój synek tylko jadł i spał na początku, więc generalnie wszystko zależy od dziecka i nie ma się co nastawiać, bo czas pokażedokladnie, kazdy bobas inny. Ja sie nastawiam psychicznie, ze wszytsko ogarne, hehe a tak naparwde jak bedzie to czas zweryfikuje. Plusem jest to, ze przez wiele lat mieszkajac w Uk i pracujac po 12godzin czesto 6 dni w tygodniu, dawalam rade gotowac, uczyc sie, chodzic do kina, znajdowalam czas na hobby, na cwiczenia, w domu zawsze czysto wiec moj P. mowi, ze jestem obrotna i ze potrafie skupic sie na wykonywaniu kilku rzeczy na raz. Mysle, ze samo nastawienie tez duzo daje.
Przeciez nie bede codziennie jesc parowek polanych ketchupe haha
ForgetMeeNot
Ja sama czasem myślę, że może mój organizm nie jest jeszcze gotowy na kolejne bo po tym moim hajnidzie [emoji6] co prawdaz teraz gdy ma już 18 miesięcy jest już łatwiej ale nadal zdarzają się trudne dni.
Mam podobne przemyślenia. I z ciąża tak jak z macierzyństwem. Nie wszystko są się zaplanowac, a wręcz da się niewiele w niektórych przypadkach [emoji846]
No jak ja sobie przypomne jak synek ciagle spal a ja i tak na nic czasu nie mialam nie wiem co ja ciagle robilam mam nadzieje ze przy drugim bede jakos bardziej zorganizowanaW punkt. Ale myślę, że nikt kto przez to nie przeszedł nawet sobie nie wyobraża jak to jest
locala
Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za miesiac czy będzie efekt [emoji4]
Ostatnia edycja:
ForgetMeeNot
To widzicie, ja z kolei nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był ze mną w tym najważniejszym pierwszym czasie, bo wtedy człowiek się uczy wszystkiego, karmienia, przewijania, wyrabia sobie jakiś rytm i funkcjonowanie we trójkę (czy więcej), dla mnie to jakiś turbo magiczny czas Oczywiście wpadali wszyscy w odzwiedziny i bardzo chętnie przyjmowałam gości, ale nikt u nas nie był na dłużej i jak się uda, to teraz też tak będzie
Uważam dokładnie tak samo. W tej kwestii mniej znaczy więcej. To zdecydownie magiczny czas, którego każdej z Was zycze z całego serca [emoji846]
kasiaa91
A ile jesteś dni po owu ? Który dzień cyklu ?
wczoraj 11 dpo
reklama
ForgetMeeNot
Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za misiac czy będzie efekt [emoji4]
O rany, w ja tak nie znoszę buraków [emoji24][emoji24]